2777
2789

سلام دوستان من هزار بار گفتم با هرکی حرف میزنی پاک نکن شوهر من زده ۷ ژانویه که دیروز بود با مامان و خواهرش تو نبود من حرف زده بود پاک کرده بود دیشب که سر کار بوده من ناراحت میشم پاک میکنه حس میکنم همش بد منو میگن که اینکار میکنن میریزم بهم دیگع

کار ندارم حرف میزنه چرا پاک میکنه

چرا اصلا گوشیشو چک میکنی کاره اشتباهیه تو عقدی یانه منم اوایل اینجوری بودم ولی الان نیستم بیشتر خودشون زنگ میزنن بهم حال و احوال میپرسن حساسی

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

چرا اصلا گوشیشو چک میکنی کاره اشتباهیه تو عقدی یانه منم اوایل اینجوری بودم ولی الان نیستم بیشتر خودش ...

اخه این خواهرش باهم چند بار درگیر شدیم 

اره عقدم چند بار بهم توهین کرده من قیدش زدم 

ولی بدتر با شوهرم اوکی شد بعد اون قزیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه این خواهرش باهم چند بار درگیر شدیم اره عقدم چند بار بهم توهین کرده من قیدش زدم ولی بدتر با شوهرم ...

اهمیت نده خاهر اخلاقا شوهرت چجوریه اگه پشتت درمیاد که ولش وگرنه چرا باید درمورد تو حرف بزنن حساس شدی زیاد

اهمیت نده خاهر اخلاقا شوهرت چجوریه اگه پشتت درمیاد که ولش وگرنه چرا باید درمورد تو حرف بزنن حساس شدی ...

😔اخه حرف زدن بدم میاد میگه نزدم دیدم ۷ ژانویه

بدم ازش میاد آدم دروغگو

😔اخه حرف زدن بدم میاد میگه نزدم دیدم ۷ ژانویهبدم ازش میاد آدم دروغگو

خب شاید میدونه زیاد پیله میکنی گیرمیدی براهمین نمیگه بهت چند مدت بیخیال باش گوشیشم چک نکن چرا خودتو عذاب میدی اخه