2777
2789
عنوان

ویروسی شدن نوزاد

79 بازدید | 12 پست

پسرم ۳ماهشه الان ۱۰ روزه ویروسی شده.

دکتر ازمایش خون نوشت پلاسمای خونش زیاده.

سرفه های خیلی بدی میکنه دکتر ازیترومایسین داده تا الان ۵شب شده استفاده کردم اصلا سرفه هاش بهتر نشده.

کسی بوده نوزادش اینطوری شده باشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر تب نداره 

امشب قفسه سینه و کمرش رو با وازلین چرب کن و با پنبه بپوشون بزار بمونه تا صبح 

و همیشه وقتی بچه ات مریض میشه حواست باشه به هیچ عنوان بوی عطر و کرم و صابون و سرخ کردنی نفهمه تا زود خوب بشه

نمیدونم دقیق دکتر گفت کلا نزار کسی بوسش کنه.گفت بی رودروایسی به همه اعلام کن نبوسنش

حتما جدی باش منم سر پسرم از بوس کردن دیگران خیلی ضربه خوردم کلی جوش جوش ریز میزد و اگزما میشد جیغ میزدم دیگه کسی میخاست ببوسه اونموقع هم کرونا اینا نبود بوسیدن نوزاد طبیعی بود میگفتن دوسش داریم! 

حتی بگو خیلی نزدیک صورتش نیایید نفسشون بهش نخوره سر بچه ات با هیییییچکس تعارف نکن

وازلین دارم عطریه.نمیشه روغن بادوم تلخ استفاده کنم؟؟

سلام عزیزم بنظرم پنبه گرمه اگه قنداق میبندی براش دستمال کاغذی استفاده کن وحمومش کن اول درحمام وببند اب گرم وباز کن بذار پربخاربشه بعدببرش حموم روش خیلی خوبیه منم ۲تابچه دارم همیشه اینکارومیکنم 

بخور سرد اگه داری عالیه

من پسرم دقیقا ۳ماه و ۳روزش که بود پدرم فوت کرد دی ماه پارسال بعد تو مراسماش سرما خورد 

یه هفته تو خونه بودم کسی رو راه ندادم خونمون خودمم جایی نرفتم همین دستگاه بخور روشن بود یکسره بعدشم داروها رو سر تایم میدادم سر به هفته خوب شد

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍