2777
2789
عنوان

خانمای باردارومامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر متخصص زنان و زایمان

دفعه قبل که رفتم مطب دکتر، یک نفر اومده بود ماه آخر بود آبریزش داشت، دکتر بهش گفت باید بستری بشی

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
علایمتون چی بود؟؟آخه استامینوفن معمولا برای تب و مسکن استفاده میشه

سرماخوردگی داشتم 

بدن درد شدید آبریزش بینی 

سرفه سردرد 

تب نداشتم

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

به منم داده ولی ترسیدم استفاده نکردم

نمیدونم عزیزم منم تجربه خودم گفتم🥲

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اب نمک هم غرغره میکنم هرراهی ورفتم

مداوم غرغره کن.و اب سرد هم نخور.یه چیزی عطاری داره بنام میخک یه دونه بجو هر وقت که سرفت گرفت سریع سرفه را بند میاره.اب نمک هم ضد عفونی میکنه.این دو مورد را امتحان کن مطمعن باش خوب میشی.پشت گوش نندازززززز