2777
2789
عنوان

قهر اومدم میخام جدا شم

443 بازدید | 16 پست

شوهرم بچه دار نمیشه 

دارم عذاب میکشم شب و روزم شده گریه تحمل ندارم 

هیچی نمی‌تونم بخورم 

شوهرم پشت سرم گریه کرد دلش شکست 

من دارم میمیرم چرا خدا اینحوری کرد باهام چرا 

با عشق و علاقه زندگیمو شروع کردم 

این شد آخرش 

بنظرتون یه روز از اینکه دارم جدا میشم پشیمون میشم ؟

چرا دنبال راه های درمان نیستین

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمان نداره

نمیتونید یه بچه به فرزندی قبول کنید 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

به خاطر بچه....فکر کن مشکل از تو بود انتظار داشتی همسرت با تو همین کارو میکرد.....هزار تا راه هست برا بچه دار شدن....ازدواج قشنگیش به وفاداریشه.......ترو خدا دله شوهرت شکسته نزار بیشتر از این نابود بشه......تنها امیدش الان تویی....اگه هزار تا مادر و خواهر بالا سرش باشند هیچکی براش تو نمیشه.....نکن این کارو

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
درمان نداره

اسپرم اهدایی بگیر خب..فکردی بری با یکی دیگ ازدواج کنی طرف بداخلاق باشه بعد خوبه؟ بچرو با ی مرد بد میخای چکار

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

چرا غرور شوهرتو شکوندی؟

هیچ جیزی ارزش رابطه و زندگی خوبتو نداره

نهایتش اسپرم اهدایی میگیرید یا هر پیشنهاد دیگه ای که دکتر بده ولی حیفه حضور یک مرد خوبو نداشته باشی و تا زمانیکه از دستش ندی به حرفهای الانم پی نمیبری