2777
2789
عنوان

شوهرم مدام میگه برو سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست

چه شوهرخوبی  

برای خانمهامعلمی شغل خوبیه صبح تا ظهره تابستونم حقوق داری چی ازاین بهترآخه 

کارهای دیگه سخته برات به حرف شوهرت گوش کن

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم ولی این همه برا معلمی درس خوندی حیف نیست؟ بنظرم دوتاشو در کنار هم داشته باش امسال خیلی تلاشتو بکن سال بعد ک قبول شدی صبحا برو مدرسه و ظهرام ب کارای شیرینی پزی ادامه بده😂🤍

اگرم کلا معلمی رو دوست نداری محلش نده زندگی خودته قشنگمم

من بعدچندسال آزادکارکردن الان پشیمون شدم دارم ادامه تحصیل میدم شوهرم همش فازمنفی میده مثلامیخونی که چی بشی واینااذیت میکنه ولی من کارخودمومیکنم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
چه شوهرخوبی برای خانمهامعلمی شغل خوبیه صبح تا ظهره تابستونم حقوق داری چی ازاین بهترآخه کارهای دیگه ...

صدای دهل از دور خوشه 

دو فردای دیگه میری اونجا میبینی  آبدارچی هم زیرآبت رو میزنه که فامیل خودش بیاد سر کار

مدیر و ناظم به کنار 

اینقدر رو مخت راه میرن

اینا به کنار 

بچه‌های الان هر کدوم مثل اژدها میمونن

مردا از سر دلسوزی نمیگن برو سرکار از الان برنامشو چیده که من رفتم سرکار یمی دوتا قسط حواله گردن من ک ...

منم اولش یه جای دیگه شاغل بودم 🫤 بعد اون موقع نامزد بودیم گفت فایده نداره باید بری استخدام شرکت  منم فکر میکردم حالا میخواد کل پولام ازم بگیره دیدم بیچاره از سر دلسوزی میگه فقط هر ماه میپرسه حقوقت دادن میگم آره حتی نمی‌پرسه چقدر یا خرجش کردی یا نه فکر بد نکن

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
مردا از سر دلسوزی نمیگن برو سرکار از الان برنامشو چیده که من رفتم سرکار یمی دوتا قسط حواله گردن من ک ...

آاااااااااااایییییی باریکلا

تو چند سالته اینقدر دانایی

من چرا اینقدر احمقم؟؟؟؟؟

‌ 

خب کلا باور اینه تو جامعه که معلمی برای دختر خوبه 

اگه هم میخوای یک کار دیگه بکنی بنظرم اروم اروم هر دفعه شروع کن به گفتنش و در موردش حرف بزن تا براشون عادی بشه 

تا روزی که بگن هرکاری میخوای بکنی بکن