2777
2789

چون اون هر عصر و جمعه ها خونه مادرشه. با مدارا و بطور مسالمت آمیز هم مشکلمون حل نشده. 5 روز برم خونه مامانم، نه بخاطر قهر، بلکه برای اینکه بدونه منم میتونم از این کارا کنم ولی اولویت زندگیم شوهرمه. کار درستیه؟ 

نه مگه جنگ سر قدرت و اینکه کی چیکار میتونه بکنه است

واقعا از اینکه خونه ماماناشون میرن ناراحت میشید؟

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مگه جنگ سر قدرت و اینکه کی چیکار میتونه بکنه استواقعا از اینکه خونه ماماناشون میرن ناراحت میشید؟

هر روز شوهرت از سرکار بیاد خونه ناهار بخوره 3 چهار ساعت بره خونه مادرش. جمعه از 5 صبح تا 6 بعد از ظهر خونه مادرش باشه ناراحت نمیشی؟ 

هر روز شوهرت از سرکار بیاد خونه ناهار بخوره 3 چهار ساعت بره خونه مادرش. جمعه از 5 صبح تا 6 بعد از ظه ...

بیخود ازدواج کرد من میگم هر چیزی یه حدی داره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

نه مگه جنگ سر قدرت و اینکه کی چیکار میتونه بکنه استواقعا از اینکه خونه ماماناشون میرن ناراحت میشید؟

ن ناراحت نمیشه اسی فقط میخاداسی بش بفهمونه باباوقتی دست ی دختری رومیگیری میاری خونه ات بدون اول بایداولیتت زنت باشه اگ میخاستی پیش مامانت باشی چرازن گرفتی

هر روز شوهرت از سرکار بیاد خونه ناهار بخوره 3 چهار ساعت بره خونه مادرش. جمعه از 5 صبح تا 6 بعد از ظه ...

مطمئنی میره خونه مادرش ببخشیدا

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

بعضیا چقدر بی منطق حرف میزنید.خب داره میگه هر روز منو ول میکنه میره خونه مامانش.کسی ک میخواد ور دل ننش باشه خب چرا زن گرفت با سرنوشت یه دختر بازی کرد 

من باشم گیر نمیدم ولی ساعت هایی که نیست را پر می کنم 

حالا یا خونه مامان و دوست و آشنا یا کلاس و تفریح