2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شخصیت طرف و خانوادش داره . وضع مالی و مثلا منطقه زندگی ما با خانواده شوهرم متفاوت بود . من میگفتم اخلاق و اینا مهمه. بعد ازدواجم اصن توقعی نداشتم هرکاری کردیم هر پیشرفتی کردیم 2تایی بود شرایط و منطقه زندگیمم از زمانی که خونه بابام بودم خیلی اومد پایین بعد ازدواج . با این حال مادر شوهرم خیلی میزد توی سرم میخواست بگه تو هیچی نیستی یا مثلا خبری نیست و همینم از سرت زیادیه . در حالیکه من اصن هیچ وقت نمیگفتم باید در حد شانم باشه . بعد دیدم اشتباه کردم انگار همه شعور ندارن که خودتو نگیری و خودتو باید دست بالا بگیری

خب پس ازش بخواه که جنم کاری داشته باشه زیاده خواه باشه نگو باشه نداری من دارم خودم من نمی‌خوام چیزی ...

اتفاقا مثلاً با خودم اینجوریم که اره چرا باید اون بده وقتی خودم دارم و با ی اشاره بابام برام هروی بخام میگیره😂

اتفاقا مثلاً با خودم اینجوریم که اره چرا باید اون بده وقتی خودم دارم و با ی اشاره بابام برام هروی بخ ...

فعلا داغی حالیت نیست فردا روز حالیت میشه چه کردی با خودت و زندگیت یک شوهر تن پرور ساختی 

که اینقدر ازش چیزی نخواستی که اگر یکی یک جوراب بخر 

یک دعوا و ناراحتی بزرگی درست میشه 

حقیقت نه من یکی از دلایلی که همسرم خوشم اومد اینکه بدون پشتوانه خانواده اش یا اینکه صفر تا صد همه چی پای خودش ولی خب وضع اش رو به بالا حساب میشه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ