2777
2789

دانشگاه آزادم ترم 2 هم ازم گوشی گرفتن هم کاغذ گفتن معذرت خواهی کن نکردم چون اونی که ازم تقلب گرفت به دوستم که خوشگله گفته بود شیطون تقلب کن منم ازش نفرت دارم گفتم نه معذرت خواهی نمیکنم بعد همشون گفتن معذرت خواهی کن حل بشه من بغضم گرفته بود معذرت خواهی نکردم گفتن چرا تقلب کردی گفتم مریض بودم پول دادم نمی‌خواستم بیوفتم مسئول کمیته اومد صورت جلسه کرد بهم برگه داد لیست نهم برم کمیته چیکار کنم حالا 🥲

خب حقته تقلب کردی زبان هم دراز کردی که عذرخواهی هم نمیکنم. واسه خودت دردسر درست کردی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب کاری کردی افریناونا باید معذرت خواهی میکردن

چرا اون وقت؟؟؟؟ این اموزش از کجا بهتون داده شده در هر حال طلبکار باش و دست بالا رو بگیر. خب تو زندگیتونم افراد شبیه خودتون میان که عذرخواهی بلد نیستن و مدام طلبکارن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چرا اون وقت؟؟؟؟ این اموزش از کجا بهتون داده شده در هر حال طلبکار باش و دست بالا رو بگیر. خب تو زندگی ...

شوخی بود بابا ااا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉