2777
2789
عنوان

پیج نی نی سایتیه رو پیدا نمیکنم

77 بازدید | 11 پست

ایدیش ninisite دیگه؟ چرا نیس چندتا پیج اومده بالا ولی اونی ک عکسارو میزاره نیس

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

نی نی سایت که عکس نمیزاره و.قیح میزاره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این هرچندوقت ی بار پیجشو بالا میاره ملتو اذیت میکنه چرا کسی نمیره فتا ک هم طرفو پیدا کنن هم پیجشو بب ...

ینی الان پیجو دی اکتیو کرده؟منم عکس گذاشتم حدود 2یا3 ماه پیش بنظرت برداشته؟

نمیدونم والا چی بگم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

ینی الان پیجو دی اکتیو کرده؟منم عکس گذاشتم حدود 2یا3 ماه پیش بنظرت برداشته؟نمیدونم والا چی بگم

نه الان دی اکتیو نیس 

هرچندوقت ی بار دی اکتیو میکنه باز میاره بالا

کار ی نفر نیس ی نفر نمیتونه عکس این همه آدمو جمع کنه پیج بزنه یا ی سری کاربرا براش میفرستن یا ی اکیپن 

تو نینی سایت اکیپ بازی زیاده