2777
2789
عنوان

صمیمی ترین دوستم بهم نگفت داره ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چی بگم ک هم دانشگاهیم ک دو سال با هم بودیم با یکی از اقواممون ازدواج کرد و برای مراسمش خبرم نکرد. ...

خوب کاری گرده من‌گفتم اسم طرف افشین بود کارخونه پمبنز داشت و مولتی میلیاردر بعد دوستم رفت تورش کرد وقتیم عروسی دعوتم‌کرد هیچ من نپرسیدم چی اونم خودشو اون را نزاشت یکی گفت اره فلانی رفته گفته این عقد کرده طلاق گرفته و چشمش هنوز پی اونه که بود ولی چشمم پیش نبود 

چرا توقع دارین هر چیزیو بهتون بگن حریم خصوصی ربطی به دوستی نداره

برای اینکه گفتم از رفتارت ناراحتم میگه تو منو قضاوت کردی باید صبر میکردی خودم بهت بگم

وا... ولش کن بابا اینم دوسته آخه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم چرا توقع دارین بقیه همه چیشونو بهتون بگن، عین خاله من توقع داره ریز زندگی بچه هاشو میگه ماما ...

نه این فرق داره 

این ناراحتی داره چون ازدواج کردن بهترین دوستت دیگ ریز جزئیات نیست وقتی میگه صمیمی بودیم یعنی برای هم خیلی کارا کردن حداقل یه اشاره ای میکرد در کل برداشت من اینه ک با ازدواجش میخواد دوستی رو بهم بزنه چون بعضیا کلا دوس ندارن بعد ازدواج با دوست رفت و امد کنن

چون زرنگه و با سیاست و فکر می‌کنه چشمش می‌کنی . لطفا عاقل شو و آدم بشناس همین

خیلی ناراحتم احساس میکنم ازم سو استفاده شده چون هر روز من با ماشینم میبردمش میوردمش الان این شد