2777
2789
عنوان

صمیمی ترین دوستم بهم نگفت داره ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 44 پست
اخه واقعا ذات ادما فرق داره

حریم امنی برای خودت درست کن عزیز همه مث ماها ساده نیستن خوب تمیز دادنش سخته اونم نمیتونه به کسی اعتماد کنه حریم نگهداشته بعد فک کن بگی و نشه مث من همه بدونن و بعدا برا خواسگار بدی شیطنت کنن . در ل از دلش درار کارش بد نبوده

حریم امنی برای خودت درست کن عزیز همه مث ماها ساده نیستن خوب تمیز دادنش سخته اونم نمیتونه به کسی اعتم ...

نه واقعا من ناراحتم از کارش اینکه نگه کیه و چیه مهم نیس اینکه اصلا بهم نگه مهمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم،بهرحال هرکس یه اعتقادی داره،کاش به اعتقاد دوستت احترام بزاری🌱اینطوری هم خودت ناراحت نمیشی هم ...

الانم معذب نبود به راحتی گفت نمیخوام تا بعد عقد بگم منم گفتم رابطمون تمومه چون دوستیم ی طرفس

خوب کاری گرده من‌گفتم اسم طرف افشین بود کارخونه پمبنز داشت و مولتی میلیاردر بعد دوستم رفت تورش کرد و ...

اولا من خودم متاهلم

ثانیا دوران دوستیشو توقع نداشتم بگه ولی واسه مراسمش میتونس خبرم کنه، خدای نکرده فامیل شوهرش بودم!

نه این فرق داره این ناراحتی داره چون ازدواج کردن بهترین دوستت دیگ ریز جزئیات نیست وقتی میگه صمیمی بو ...

خیلی ناراحتم احساس میکنم ازم سو استفاده شده چون هر روز من با ماشینم میبردمش میوردمش الان این شد

دنبال بهانه است واسه بهم زدن دوستیتا الانم الکی ادای رفیقارو دراورده

خیلی ناراحتم احساس میکنم ازم سو استفاده شده چون هر روز من با ماشینم میبردمش میوردمش الان این شد

عزیزم،بهش حق بده،شاید واقعا شرایطش جوری نبوده که بخواد بگه...منم بودم ناراحت میشدم،توقع داشتم دوستم ...

عزیزم چرا باید توقع داشته باشی؟! اینکه شما راجب همه چی با ایشون صحبت میکنی دلیل نمیشه ایشونم همین اخ ...

نه کسی که فقط از ادم سو استفاده میکنه و فقط موقع کاراش یاد ادم میوفته

برای اینکه گفتم از رفتارت ناراحتم میگه تو منو قضاوت کردی باید صبر میکردی خودم بهت بگم

بخدا جا داره بگم دوستی هم دوستیای قدیم.

منو دوستم تو مراسم خواستگاری همدیگه بودیم حتی دوران نامزدی هم چقدر همدیگه رو مشورت و راهنمایی میکردیم

بخدا جا داره بگم دوستی هم دوستیای قدیم.منو دوستم تو مراسم خواستگاری همدیگه بودیم حتی دوران نامزدی هم ...

خوش به حالتون الان که میبینم فقط دنبال سواری گرفتن ازم بوده

اولا من خودم متاهلمثانیا دوران دوستیشو توقع نداشتم بگه ولی واسه مراسمش میتونس خبرم کنه، خدای نکرده ف ...

این خدای نکرده فامیلش بودم مشخص نیست پرسش تاکیدیه یا ماضی بعید ؟ اگر منظوره اتفاقا فامیل شوهرشم هستم که خوب شاید نمیخواد با قوم شوهر دیگه دوست صمیمی باشه و دلیلشم معلومه اگرم منظور این بود منکه قوم شوهرش نبودم چرا مخفی کرده خوب مگه دور از شما ادم متاهل نمیتونه موش بدونه؟ خودم انقدر دیدم بی خیال 

روانشناسا میگن هر کی از دیگران توقعی نداشته باشه خودش اسایش بیشتری داره اگر کردن مرام خودشون بوده اگرم نکردن که بازم شما توقعی نداشتی اگر ادم بقیرو ببخشه و توقع نداشته باشه سودش اول شخص به خودش میرسه توام به اون نگو ... والله

نه واقعا من ناراحتم از کارش اینکه نگه کیه و چیه مهم نیس اینکه اصلا بهم نگه مهمه

تو فک کن بگه برام خواسگار اومد شما نمیگی کیه چیه چکارس از کجا ؟منو نمیشناسی ولی خدا گواهه حتی از داداشام نمیپرسم کجا دارین کار میکنین؟ ولی چند درصد نمیپرسن والله خار شوهرای من تا ته کار ادمو درنیارن ول نمیکنن اونه منم هیچیو نمیگم . کلا ناراحت نباش مسائل خصوصی ربطی به دوستی نداره تو میتونی دوس باشی ولی یه چیزاییم به خودت نگهداری ... به همین راحتی