2777
2789
عنوان

پسرم سال بعد کنکور داره بنظرتون خونه بخریممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 21 پست
خونه بخریدپسرت هم با فیلم های تاملند و ماز و جزوه هاشون پیش بره یه آزمون قلمچی هم نیمه دوم سال ثبت ن ...

مرسی عزیزدلم کمک خیلی بزرگی کردین. البته داره بهترین مدرسه رو میره . انسانیه . فقط،متاسفانه تایم زیادی برای خوندن نمیزاره بفکر فوتباله بیشتر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدلم کمک خیلی بزرگی کردین. البته داره بهترین مدرسه رو میره . انسانیه . فقط،متاسفانه تایم زیا ...

انشاءالله که موفق بشه

پسر منم تجربیه اصلا دلش با درس نیست و بی خیاله

امروزم امتحان زبان داره الانم خوابه😂

حتماً که نباید با درس به جای برسن اعصاب و روانشون سالم باشه تو این دوره از همه چیز مهم تره

انشاءالله همه ی جوونامون موفق شن ،خدا هم یه نگاه به بچه های من و شما بندازه و بهترین و زیباترین تقدیر و سرنوشت رو نصیبشون کنه،الهی آمین

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
انشاءالله که موفق بشهپسر منم تجربیه اصلا دلش با درس نیست و بی خیالهامروزم امتحان زبان داره الانم خوا ...

دورت بگردم چقدر ماهی شما. ایشاله که همه بچه هاعاقبت بخیر بشن. 

در حد خودش میخونه پسرم ولی نه اونقدر زیاد اطرافیان مث خواهرم دیوانم کردن تو کوتاهی میکنی بهشون نمیرسی کلاس نمیبری و... میگم بابا خودشون کلاس نمیرن گفتم هر ازمونی مشاوری کلاسی خواستین میبرم ولی نمیرن. مدرسه ای میره ک شهرمون حرف اول رو میزنه و کلی شهریه میگیره نسبت به بقیه ولی برنامه ریزی و نظارت دارن و هر سال کلی قبول میده 

انشاءالله که موفق بشهپسر منم تجربیه اصلا دلش با درس نیست و بی خیالهامروزم امتحان زبان داره الانم خوا ...

عزیزم شما مشاور تحصیلی گرفتی واسه گل پسرت؟ کلاسی ازمونی ثبت نام کردی؟

دورت بگردم چقدر ماهی شما. ایشاله که همه بچه هاعاقبت بخیر بشن. در حد خودش میخونه پسرم ولی نه اونقدر ز ...

انشاءالله که هر رشته و هر دانشگاهی  که دوست داره قبول میشه

نه نگران نباش ، عذاب وجدان هم نداشته باش که فکر کنی در حقش کوتاهی کردی،پارسال یکی از اطرافیان من ماشاءالله پزشکی  دولتی قزوین قبول شد،هیچ کلاس کنکور و مشاوره و... هم نرفت،فقط ماشاءالله به شدت درس خون و سخت کوش بود،از اونا که نهاییشون عالی و از لحظه لحظه وقتشون استفاده مفید میکنن،عوضش دختر پسر عمم چقدر خرجش کردن و چقدر زمان کنکور روش حساس بودن و همش تو اتاق دربسته،غذاشم میزاشتن در اتاقش، آخرش  دانشگاه آزاد شهرشون  میره ،والا  نپرسیدم چی اورده چون حالشون جالب نبود و دوست نداشتن جواب  کسی رو بدن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
عزیزم شما مشاور تحصیلی گرفتی واسه گل پسرت؟ کلاسی ازمونی ثبت نام کردی؟

نه من مشاور نگرفتم ،انشاالله اگه رتبه اش خوب شد واسه تعیین رشته می گیرم

فقط آزمون های قلمچی بدون کتاب و ... نوشتم که اونم اشتباه کردم الان ترازش پایینه باید بعد عید می نوشتم

با فیلم های ماز و تاملند پیش میره و جزوه و تست های مدرس های اونا رو می گیره

یه تست پینو کیو زیست هم فعلاً خریده

جمعا تا الان با جزوه و تست قلمچی و ... نزدیک ۸رفته