2777
2789
عنوان

بیاین اونی که عکس نی نی سایتی هارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 174 پست
هرکی برات فرستاده هم تو این بازی نقش داشته چون شرط این ک قبول کنه ریکوس رو اینه ک عکس یکی از نینی سا ...

از کجا میدونی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکی برات فرستاده هم تو این بازی نقش داشته چون شرط این ک قبول کنه ریکوس رو اینه ک عکس یکی از نینی سا ...

دستانی‌ پشت پرده هستن 😂

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
🫤شوهرم پریشب رفته کلش چک کرده😑😅میگم چرا میگه میخواستم ببینم عکس تو هم هست یا نه 🫤😅اگه هست تا بک ...

یعنی پیجش برا شما بازه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

وای خدا 😭

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
🫤شوهرم پریشب رفته کلش چک کرده😑😅میگم چرا میگه میخواستم ببینم عکس تو هم هست یا نه 🫤😅اگه هست تا بک ...

مگ برات باز شده پیجش

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

چه حسی داری

لایک کردم برای امضای عالیتون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من بهش درخواست دادم ایشالله قبول میکنه😂قبول کرد میام بهتون میگم عکس کیا هست

منم ببین 😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دستانی‌ پشت پرده هستن 😂

فقط ی نفر نیست ک وگرنه ی نفر  از کجا انقد فعاله تو همه تایپکا

بقیه کاربرا شات میگیرن از فضولی یمرن فالوش میکنن و عکس ی بدبختیو میفرستن واسش

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
برو از هر کاربری ک دلت میخاد بگو وقیح شرطش برای قبول کردن ریکوس چیه🫠

وقیح؟ وقیح داستانش چیه؟