2777
2789
عنوان

بیاین اونی که عکس نی نی سایتی هارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3094 بازدید | 176 پست
باور کن منم ب این فکر کردم ،یا مثلا با اون هم دست باشه🥴😂

یا نی نی یار وقیح باشه برای اینکه مردم عکس نذارن و کمتر عکس غیر اخلاقی تو سایت پخش بشه داره این کارو میکنه 

جدیدا هم تو سایت عکسا مینویسه مطلب پس از برسی منتشر خواهد شد 😂

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من‌ سوال شده عکس نی نی سایتی ها رو از کجا میاره اخه؟

از تو همین نی نی سایت عزیزم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
یا نی نی یار وقیح باشه برای اینکه مردم عکس نذارن و کمتر عکس غیر اخلاقی تو سایت پخش بشه داره این کارو ...

وای بس کن کاراگاهعلی🥴🥴😂😂😂😂این اخریه محتملتره😐😂

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

من بهش درخواست دادم ایشالله قبول میکنه😂قبول کرد میام بهتون میگم عکس کیا هست

خواهش میکنم اسکرین برای همه نفرستی عکس بیشتر پخش میشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نه من متاهلم لر هستم خانوادم همه هنرمند و اهل موسیقی هستن با لباس محلی عکس میگیریم زیاد ولی من فکر ی ...

وای دقیقا

وگرنه عکسای همه امروزه توی اینستا و وات ساپ هم هست 

ولی همین که بخوان کرم بریزن بده

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

نه من متاهلم لر هستم خانوادم همه هنرمند و اهل موسیقی هستن با لباس محلی عکس میگیریم زیاد ولی من فکر ی ...

میدونی اخه کاربری هارو هم زیر عکسا مینویسه 

میدونی اخه کاربری هارو هم زیر عکسا مینویسه

لعنت ب شیری ک مادرش دهنش گذاشته

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

نه بابا اینکارو نمیکنمعکس خودمم هست😂💔

مگه دیدی 🥲

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۸_۰۷۰۳۵۲_gallery_ysw5.jpg

هرکی برات فرستاده هم تو این بازی نقش داشته چون شرط این ک قبول کنه ریکوس رو اینه ک عکس یکی از نینی سایتی هارو براش بفرسنی

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
وای دقیقاوگرنه عکسای همه امروزه توی اینستا و وات ساپ هم هست ولی همین که بخوان کرم بریزن بده

خدا کریمه نمیذارن ابروی کسی ب ناحق بره

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

🫤شوهرم پریشب رفته کلش چک کرده😑😅میگم چرا میگه میخواستم ببینم عکس تو هم هست یا نه 🫤😅اگه هست تا بکشمت گفتم مگه من مثل تو ک.خولم هرجا رسیدم عکس بزارم

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
مگه دیدی 🥲

اسی میشه درخواستمو قبول کنی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜