نازجولیم مدیر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2991 عنوان بیاین اونی که عکس نی نی سایتی هارو پخش کرده | مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 176 پست توی هایلایت هاش اینو گذاشته بچها من پجش برام قفله اینو یکی برام فرستاده عکسش میزارم من منظورشو نفهمیدم یعنی چی نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋 1403/10/19 | 09:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomjan_22 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 861 اها گفتی داری گریه میکنی گفتم شاید عکستو گذاشتن خیلی ام محجبه ام تو اون عکس اما میترسم ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2991 ن پس این من نیستم چون من روسری محلی سرمه اها ولی اینا فقط چند نفر بودن که من دیدم یارو ۳۸۲ پست داره همه عکس خانم های نی نی سایت نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2991 برای منکه دیگه مهم نیست اگر الان تو تایپکمی تهش یک عکسه نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
ماه1آسمون عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2488 خیلی ام محجبه ام تو اون عکس اما میترسم خانواده ات حساسن؟ مجتبی قطعش کن🧑🦽🤸♂️🔦
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2638 اها ولی اینا فقط چند نفر بودن که من دیدم یارو ۳۸۲ پست داره همه عکس خانم های نی نی سایت اخرین پستش مال چه موقع بودهعکس نیم رخ هم گذاشته؟ من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
manamaaa عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3637 مثلا فرض کن خود اسی صاحب پیجه باشه برای تبلیغ این کارا رو میکنه که مردم بخاطر استرس بریزن تو پیجش ... باور کن منم ب این فکر کردم ،یا مثلا با اون هم دست باشه🥴😂 کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️
khanomjan_22 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 861 اها ولی اینا فقط چند نفر بودن که من دیدم یارو ۳۸۲ پست داره همه عکس خانم های نی نی سایت اها ولی درکل من عکسم محجبه اس فقط استرس دارم نمیدونم چرا ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2991 مثلا فرض کن خود اسی صاحب پیجه باشه برای تبلیغ این کارا رو میکنه که مردم بخاطر استرس بریزن تو پیجش ... کاش خودم صاحب پیج بودم💔 نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2991 اخرین پستش مال چه موقع بودهعکس نیم رخ هم گذاشته؟ اره مال دیروز نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
manamaaa عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3637 نمیشه فالوورش میره بالا معروف میشه همین الان ۵۰۰ فالوور داره منه بدبخت که عکسم هست بدبخت میشم پبجشو یده میدم فتا کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2638 اره مال دیروز 😰😰😰😰 من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜
کبوتر_وحشی عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 265 برای من سوال شده عکس نی نی سایتی ها رو از کجا میاره اخه؟ دختر هستم ضمناااا علاقه ای هم ب کبوترا ندارم
mary_t82 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 1606 من بهش درخواست دادم ایشالله قبول میکنه😂قبول کرد میام بهتون میگم عکس کیا هست
نازجولیم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2991 تو نده میرم پیدا میکنم پیجو پیدا کردی به کسی نده ما بدبخت میشیم نازجولیم تعلیق شدم 🤦♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
mary_t82 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 1606 برای من سوال شده عکس نی نی سایتی ها رو از کجا میاره اخه؟ خیلی ساده همون لحظه که یارو عکس میزاره این ذخیره میکنه تو گالریش