2777
2789
عنوان

دیروز مامان بدی بودم حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 21 پست

آها بازم نیومد سر غذا بشقابشو برداشتم با عصبانیت گفتم دیگه غذاتو نمیارم بچم جیغ زد غذامو نبر گریه کرد ، الهی بمیرم خیلی باهاش بد رفتار کردم من اصلا تو حالت عادی اگه یه قاشقم بخوره کاریش ندارم...

مشکل فقط یه چیزه. اگر مامان دقیقا موقعیکه دهن رو میخواد باز کنه و داد و بیداد کنه فقط یک نفس خیلی عمیق بکشه و نگه داره و بعد بده بیرون، خیلی رفتار بعدش درست تره. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جز رفتار طبیعی چیز خاصی ندیدم! بچه که نباید لوس باشه همیشه نباید گل و بلبل بود طبیعیه وقتی غذا نم ...

من با حالت پرخاش و عصبانیت همه این واکنشها رو نشون دادم جوری که گریش دراومد یا لجش گرفت و جیغ زد ... 

من با حالت پرخاش و عصبانیت همه این واکنشها رو نشون دادم جوری که گریش دراومد یا لجش گرفت و جیغ زد ...

لوسش نکن

سر اون غذا دیدم نوشتی 

غذا خوردن زمان داره اونم بدون مامان 

نباید تو دهن بچه لقمه بزاری. از ساعت ۲ تا ۳ مثلا. خورد خورد نخورد تا فلان ساعت از هیچ خوراکی خبری نیست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مشکل اینه که همرو شستی و تمیز کردی. اگر بچت جیش میکنه خییییلی زیاد خودتو تو شست و شو خسته نکن که بع ...

درسته 

ولی این که بو جوش میاد چی 

باز ادم مجبوره بشوره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
درسته ولی این که بو جوش میاد چی باز ادم مجبوره بشوره

بشور ولی  برای شستن خیلی وسواس بخرج نده. که خسته بشی بعد هی بخوای غر بزنی که چرا دوباره جیش کردی. 

دیگه بچه همینه تا زمانش بگذره بزرگتر بشه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بشور ولی برای شستن خیلی وسواس بخرج نده. که خسته بشی بعد هی بخوای غر بزنی که چرا دوباره جیش کردی. دی ...

شستم دیگه 

نه بابا غر نمیزنم بهش فقط بلند گفتم وای باز جیش کردی که ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰