2777
2789
عنوان

تو فیلم نامزدی آبروم رفت😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 88 پست

اون زنه فقط خودشو خراب کرده ، چون مطمئنا خانومای تو جمع هم متوجه شدن که قصدش از این کار چی بوده و از اونجایی که کار زشتی نکرده بودی و خیلیم عادیه ، حتما این حس بدو به اون خانومه پیدا کردن

پس ناراحت نباید باشی ، اما من بودم سر وقت میچزوندمش که زیادی شاخ نشه برام😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میتونی انقدر با اطمینان بگی یکی دروغ میگه وا

خب مشخصه دیگ.. شما تو نینی سایت کم هستین احتمالا ن؟ یکی تایپک زد کل دنیا باور کردن واسش ختم  گرفتن چله گرفتن مششکلش حل شه اخر ب ریش همه خندید گفت شوخی کردم دروغ گفتم

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
چجوری میتونی انقدر با اطمینان بگی یکی دروغ میگه وا

خب مشخصه دیگ.. شما تو نینی سایت کم هستین احتمالا ن؟ یکی تایپک زد کل دنیا باور کردن واسش ختم  گرفتن چله گرفتن مششکلش حل شه اخر ب ریش همه خندید گفت شوخی کردم دروغ گفتم

خب دلیل نمیشه که همه مثل اون باشن 😂🤦🏻‍♀️

اخه خیلی حرفش خیالی بود فقط از خودش تعریف کرد ی سر ب بقیه تایپکاشم بزنی میفهمی عقده پربازدیدی دارن...

متوسطزیاد نزدیک یا دور نیسولی من با ایشون رابطه ی دوستی بیشتری نسبت به بقیه داشتم

بهش چیزی از ناراحتیت گفتی؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من اگه از کسی لباس بگیرم، اگه ازم بپرسن قشنگه چند خریدی میگم مال خودم نیست. بهم. میگن نگو بگو مال خو ...

می دونی

برای من تعریف از لباس نبود

تعریف از هیکلم بود

ولی قائدتا لباس هم خواه ناخواه به چشم میاد

اونم لباس مجلسی صورتی و اکلیلی