2777
2789
عنوان

مادرشوهر فضول

186 بازدید | 10 پست

دیروز مادر شوهرم سرزده اومد خونم منم داشتم تمیز کاری میکردم جارو وسط بود دستمال و شیشه پاک کن فلان معلوم بود که دارم خونه رو تمیز میکنم خب یکم به هم ریخته بود چون چن روز بود سرما خورده بودیم نتونسته بودم تمیز کنم بچه کوچیکم دارم، ولی دیگه کثافت نبود یکم اسباب بازی بچه ها بود و چنتا دونه لباس حتی ظرف کثیفم نداشتم 

بعد بچه داشت خوراکی میخورد شوهرم گفت نریز رو زمین مادرش برگشت گفت چیکارش داری بریزه خب شما  که خونتون کثافته 

انقد حرصم گرفت شوهرمم چیزی نگفت منم تو آشپزخونه بودم دیگه خودمو زدم به نشنیدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چقد عقده ایچجوری تحملش میکنی

خوبیش اینه زیاد نمیاد خونم ولی هر موقع بیاد یه تیکه ای میندازه 

چون دختراش نمیذارن یه سوزن جا به جا شه تو خونشون 

ولی من در حد اونا وسواس نیستم چون اونا خونه دارن من هم شاغلم هم بچه کوچیک دارم خب گاهی پیش میاد خونه نامرتب باشه بالاخره ادمه 

ولی اونا در حال مرگم باشن باید خونشون دسته گل باشه 

بنظرم ازین به بعد با لبخند و اینا احوال پرسی کن هروقت دیدیش ولی اصلا باهاش همکلام نشو حرفیم زد سعی ک ...

از اون پر رو هان که هیچی ناراحتشون نمیکنه بی محلی هم کنم به خودشون نمیگیرن

باید جوابشو میدادی ..یبار مادرشوهر منم سر زده اومد من داشتم جاروبرقی میکشیدم گفت ول کن دیگه نکش ما که دیدیم 😐

گفتم چکار ب شما دارم گیرم شما نمیومدین من واسه خاطر خودمون دارم تمیز میکنم..همونجا ساکت شد

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄