2777
2789
عنوان

طلاق و تنهایی زندگی کردن به نظر جذاب میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 20 پست
وقتی پشیمونه و میگه عوض شده چرا دلسردش میکتی زندگی ساختن کم چیزی نیست میدونی با این جمله ات باعث فرو ...

نگفت منم پشیمونم و میخوام زندگی کنم میبینین که گفته طلاق...چیز بدیم نگفتم وقتی سرد بشه سرد میمونه گفتم یا کنار میای یا عین خودشی شما چیز زندگی خراب کنی میبینی؟😐

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

یه دوری تو تاپیک هات زدم شوهرت که شاهکاره بشریته اما خودتم تاپیک میزنی ول میکنی میری هم صحبتی نمیخوای  حوصله نداری امیدوارم مشکلات حل بشه و موفق باشی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر من هیچ وقت پشت خونوادش در نمیاد اگه اونا مقصر باشن دیشب اعصابم خرد بود خواهر نکبتش رفته بود پشت سر خونوادم حرف مفت زده بود بهش گفتم و کلی هم گریه کردم زنگ زد به خواهرش تا اومد گفت این چه حرفی بوده زدی گوشیو ازش گرفتم چون جاریم بهم گفته بود میخواستم اون بنده خدا درگیر نشه بهم گفت من که بعدا زنگ میزنم بهش وای به حالش که راست باشه و حرف مفت زده باشه اینم بگم که این بار اولش نیست گه پشت  سرم حرف میزنه هر بارم تو دهنی میخوره ولی عار نداره 

شما روستایی هستین یا ایشون؟اخه نوشتی روستایی "هستند" اما ههمون قاضی و وکیل" هستیم"بعد مگه نمیگی الا ...

عزیزم اون موقع شرایط نداشتم الان که شرایط دارم این عوض شده

آیا خدا کافی نیست ؟
شوهر من هیچ وقت پشت خونوادش در نمیاد اگه اونا مقصر باشن دیشب اعصابم خرد بود خواهر نکبتش رفته بود پشت ...

من جدا بشم دیگه ازدواج نمیکنم حالم از خانواده شوهر بهم میخوره 

آیا خدا کافی نیست ؟