2777
2789
عنوان

میرم پلیس فتا برای عکسای نی نی سایت عکسم پخش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 52 پست
انشالله که درست میشه عزیزمعکست قدی بوده یا چهره؟

عزیزم عکسم قدی 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
من دختر عمم از عکساش سو استفاده میکردن شکایت کرد آی پی و همه چیز طرف رو در اوردن یکی از فامیلهای دور ...

واقعا همچنین آدمی هم هستتت؟؟؟ آخه چطور وجدانشون اجازه میده همچین کاری کنن😶😶دیگه خودش میرفته سرقرار؟😐

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار گفتن خودتون نباید اشتباه میکردین عکس توی عمومی میذاشتین

گل بگیرن در این سایتو پس وقتی اینقدر بی اهمیتن نسبت به امنیتش

اینقدر واضح سو استفاده داره میشه هویت کاربرا افشا میشن  

از این عکسا هزاران استفاده میکنن فکر میکنید پیجایی که هست تو اینستاگرام پرتهای چرت و پرت برای جذب مردان با عکسهای کسایی که معلوم نیست کین لایک کن شمارم بیاد تنهام فلان این عکسا از کجا میاد؟ از همینجاها دیگه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اسی پیگیری کن کمی دوندگی داره ولی بحقت میرسی من یه نفر شمارمو انداخته بود توگروه صیغه یابی تلگرام شمارش هم موجود بود که این شماره شمارو عضو کرده شوهرم پدرشو دراورد یه خانم بود کارش ب زندان داشت میکشید قشنگ پدرشو دراوردن تازه ماولش کردیم دادگاه ولش نکرد کلی جریمه واسش بریده بود

نمیدونم والالینک تاپیک هم که میفرستیم براشون پاک کنن پاک نمیکنن نمیدونم چرا من خودم یه تاپیک تاپیک ش ...

نمیدونم سایت بارداری که دیگه نیست سایت تبلیغات ودرامد خودشونه یه اینحا میومدیم دورهمی که اینم همش تبلیغه ودرحال هنگ کردنه اصلا رسیدگی نمیشه کاش همگی دست تودست همدیگه بدیم نیایم سایت مدتی بلکه درست بشه اگه سایت بازدید نداشته باشه شاید بخودشون بیان

گل بگیرن در این سایتو پس وقتی اینقدر بی اهمیتن نسبت به امنیتشاینقدر واضح سو استفاده داره میشه هویت ک ...

دقیقااا

شاید یکی شوهرش یا پدر و برادرش از این خانواده های تعصبی افراطی باشن جون اون خانم به خطر میفته خدایی نکرده 

حالا اون یه اشتباهی کرده نمیدونسته امنیتی وجود نداره شما چرا حرکتی نمیزنین

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

به نی نی یار مربوط نیست افراد به میل شخصی و کاملا هوشیار و عاقل عکسشونو توی یه فضای چندهزار تفری شر ...

چه ربطی داره

شما عکست بزاری پروفایلت اصلا یک نفر از عکست سو استفاده کنه میای میگی چه اشکال داره؟ گذاشتم پروفایل دیگه 

این عکسا هزار استفاده میشن 

الان دیگه دوره ای نیست که پخش شدن عکس و ... مهم باشه همه عکسهاشون به راحتی تو سوشال مدیا هست

ولی این به عینه ازار و اذیت و افشای هویت کاربرا هستش 

خب وقتی کسی  تو سایت مثل گرگی کمین کرده چرا اینقدر بی اهمیتن نسبت بهش

عکسا رو میزاره بدرک چرا کاربری میزاره دیگه؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نمیدونم سایت بارداری که دیگه نیست سایت تبلیغات ودرامد خودشونه یه اینحا میومدیم دورهمی که اینم همش تب ...

میدونی چیه چند وقت پیش که سایت دوباره قات زد کاربریا جا به جا شد و شماره ها مشخص شد خیلیا تاپیک زدن که بیاین دیگه از فردا نیایم سایت و تاپیک نزنین کسی گوش نکرد که هیچ تازه تک تک میترکوندن این تاپیکارو

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

واقعا همچنین آدمی هم هستتت؟؟؟ آخه چطور وجدانشون اجازه میده همچین کاری کنن😶😶دیگه خودش میرفته سرقرار ...

نه دیگه خودش بره چیکار

میفرسته برن دم خونه اینها دیگه پدر و مادرش بی اعتماد شن همسایه ها می دیدن هر روز مرد میاد سراغ دختر رو میگیره 

چه ربطی دارهشما عکست بزاری پروفایلت اصلا یک نفر از عکست سو استفاده کنه میای میگی چه اشکال داره؟ گذاش ...

عرض کردم فرد حق شکایت داره اما نی نی یار یا شایت دخالت نمیکنه 

شما پروفایلت مورد سواستفاده قرار بگیره خودت میری شکایت میکنی از مسئولین اینستا و تل گرام که نمیخوای برن

اگه افراد سری قبل شکایت میکردن این سری کار به اخاذی نمیکشید

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

دقیقاااشاید یکی شوهرش یا پدر و برادرش از این خانواده های تعصبی افراطی باشن جون اون خانم به خطر میفته ...

اصلا هویت کاربران رو داره افشا میکنه