2777
2789
عنوان

میرم پلیس فتا برای عکسای نی نی سایت عکسم پخش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 52 پست
کپی نمیشه اسمشو بگو

روش دستتو نگه دار میزنه باز کردن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاک هم بشه باز پیج میزنه عکسا دستشهبچه ها میگن تو پینترست هم هست

من میرم پلیس فتا میگیرمش

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
پاک هم بشه باز پیج میزنه عکسا دستشهبچه ها میگن تو پینترست هم هست

عجیبه چرا کسی پیگیری نمیکنه؟

چرا نی نی یارها براشون مهم نیست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خبر نداره پلیس فتا رو این مورد خیلی حساسه چوب تو .... حلقش میکنه

چرا نی نی یارها و مسئولین سایت پیگیری نمیکنن؟

من سالهاست اسم این وقیح رو میشنوم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چون خود نی نی یارهان برای بالابردن ویو سایت این کارا رو میکنن

مگه میشه 

برو ولی دست از پا دراز تر برمیگردی

من دختر عمم از عکساش سو استفاده میکردن شکایت کرد آی پی و همه چیز طرف رو در اوردن یکی از فامیلهای دورمون بوده معلوم شده 

عکساش رو گذاشته بود پروفایل قرار میزاشت با مردهای مختلف و آدرس میداد

تو اینستاگرام 

چرا نی نی یارها و مسئولین سایت پیگیری نمیکنن؟من سالهاست اسم این وقیح رو میشنوم

به نی نی یار مربوط نیست 

افراد به میل شخصی و کاملا هوشیار و عاقل عکسشونو توی یه فضای چندهزار تفری شر میکنن دیگه نی نی یار چکار کنه؟

شکایت برای اخاذی حق استارتره اما هرکس عکس میذاره باید بدونه سایت عمومی افراد مریض وخلافکار و اخاذ هم داره با اکانتی عکس بذاره که تاپیک نداشته باشه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خب اگه اینجوریه گزینه عکس بردارند چه کاریه اینکه نشد جواب

نمیدونم والا

لینک تاپیک هم که میفرستیم براشون پاک کنن پاک نمیکنن نمیدونم چرا من خودم یه تاپیک تاپیک شخصی و دو بار تاحالا لینک فرستادم ولی هنوز هست

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦