2777
2789
عنوان

لباس جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بده به یکی دیگه وقتی دیدیش بگو سایزم نبود دادمش یکی دیگه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
به شوهرم گفتم به کس دیگه میدم.میگه اون از کجا می‌دونه تو به کس دیگه ای دادی،پیش همه میگه به فلانی دا ...

یه زن اگر بخواد شوهرش رو راضی کنه می‌تونه.....

پسش ندید

صحیح نیست 

اینطور همسرتون هم متوجه میشه باید به تصمیم شما احترام بزاره

به شوهرم گفتم به کس دیگه میدم.میگه اون از کجا می‌دونه تو به کس دیگه ای دادی،پیش همه میگه به فلانی دا ...

هیکوقت از آشنا چیزی نگیر حتی طلای دست دو

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

خوب دیگه پیشش بگو یا زنگ‌بزن برا احوال پرسی بعد بحثو بکشون طرف لباس.بگو برام تنگ بود یا گشاد بود دادمش به یکی دیگه 

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

خب بگه،نهم اینه تو خواستی کمکش کنی و این پیش خدا گم نمیشه

https://www.instagram.com/lupilu.shoping?igsh=MTdlMXFibzlwc3J0Yg==