فقط ی سهم جزیی خواستیم چون اینجا به دخترارث نمیدن ماهم ازشون شکایت کردیم ارپدر خدابیامرزم زمین زیادی به جا مونده ولی بعضی از برادرا ته نامردین چون واسه دخترخودشون سنگ تموم میزارن ولی ازرسم ورسومات واسه خواهرا سواستفاده میکنن به نظرشما کارمادرسته.آخه خواب وخوراک ندارم ازطرفی اونا مارو زیرپاشون دارن له میکنن ازاین طرف من دلم نمیاد ناراحت باشن من برعکس اونا دوسشون دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میشه بگی اهل کجا هستید ؟ من اینجا فهمیدم که این رسم وجود داره . و باعث تعجبم شد چون ارث مبحثیه که توی ایات صریح قرآن درباره اش خیلی با جزییات حرف زده شده و بر اساس دین ارث تقسیم میشه چه جوری همچین مورد واضحی رو نادیده میگیرن . حق الناس هست رسما ببین چند نسل هی انداختن گردن خودشون ☹️
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اتفاقا چون دوستشون داری حتما حقت رو قانونی بگیر ، وقتی شما راضی نباشی و بالا بکشن سهمت رو ، حق الناسی که میفته گردنشون رو خدا هم جبران نمیکنه . پس با گرفتن حقتون در واقع به اونا هم لطف میکنید
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
رسم و رسوم مهم نیست برید دادگاه تا قرون اخر سهمتون رو میدن
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
همیشه تا بوده همین بوده حقتون رو بگیرید قانون براتون میذاره شرع و دین میذاره مردم خیلی از شهرا مثل شهر شما بودن ولی اینقدر خواهرت از طریق قانون حقشون رو گرفتن که دیگه عادی شده میدن سهمشونو شما هم دلت برای کسی که دلش برات نمیسوزع نمیخواد حقتو بخوره نسوزه مگه نمیگی خیلی زمین مونده از بابات خوب یه کمشم به شما برسه چرا همه واسه اونا