دوستان ما یه بیماری داریم که شدیدا اعصاب وروانش دچار مشکله. یعنی تو زمستون با لباس کم بدون پول می ره بیرون که مثلا چرا گفتم ببر دکتر نبردی درحالی که ما هی دکتر می بریمش. هی میگم نرو بذار شوهرم بیاد بعد برید باهم. میگه نه و می ره. یه بار بچه ها رو گذاشتم خونه و رفتم دنبالش چند بار شوهرم رفت. حالا آبرو دست خداست ولی مثلا میگه می رم از همسایه ها پول می گیرم می رم دکتر می رم یه بنده خدایی پیدا میشه کمکم می کنه. نمی دونم در حالی که میلیون ها تو خونه و حسابش پول داره و خرج نمیکنه و خرجشو هم شوهرم میده. دیگه نمی دونم چیکار کنم. میگه فلان جا نرید اگه برید خودکشی می کنم. ما باید نریم. به شوهرم میگم درو قفل می گهی هو خودشو از پنجره می ندازه بیرون. درمانده شدیم. چیکار کنیم؟ یه مدت می برن تیمارستان تاحالش بهتر بشه؟
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
به شوهرم میگم درو قفل کن می گه خودشو از پنجره میندازه بیرون
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سن بالاس ولی آلزایمر نداره. یهو الکی جنون میاد سراغش
سلام عزیزم اصلا تو خونه نگهش ندارید هم برای خودش خطرناکه هم برای شما ممکنه به خودتون یا بچه هاتون آسیب بزنه فوری ببریدش بیمارستان اعصاب و روان اگه از حالتاش فیلمم داشته باشید عالی میشه روال کار رو جلو تر میندازه تو شرح حال بیمار هم همه چیز رو کامل کامل گزارش کنید
پیرزنه یا پیرمرد اگه ازاین دومورده باید به همسایه و اشناها تماس بگیری وضعیتش را بگی چون دچار زوال عقل شدن ماهم موردداشتیم میمودن میگفتن گشنمونه عروسمون بهمون غذا نمیده پول بده نون بخرم ولی همه اطلاع داشتن از بیماریش
ببریدش دکتر مغز و اعصاب و اعصاب و روان اونجا خودشون تصمیم میگیرن بفرستنش تیمارستان یا نه. فکرکنم نا ...
آره مادرشوهرم. مثلادائما غذاشو میدیم ولی یهو میره بهکل فامیل میگه هیچی به من نمیدن ربو نون می خورم غذا نمیدن بهم. کلی لباس خریدیم براش نمیپوشه با کهنه ها میره بیرون. مهمون میاد میره میگه از من دزدی کردن. یعنی به روانپزشک خودش ببریم میگه؟ فقط میترسم یه اتفاقی بیفته بمونیم زیر شماتت فامیلو حس عذابوجدان الکی. احساس میکنم باید یه کاری کنم.
یعنی تاحالا نبردیددکتر اینها مغزشون کوچیک شده بهشون فشار میاددست خودشون نیست یکم خوبن بعدان خالتا به ...
۳۰ سالهکلی دکتر اعصابو روان برده شوهرم. از همون بچگی می بره دکتر