2777
2789

تازه سه ماه از  عروسیم گذشت 

۱۰ هفته باردام 

حالم خیلی خراب  ویار و تهوع و افت فشار شدید دارم 

از یه طرف شوهرم گیر داد  دوستم با خانواده اش شام دعوت کن !

از یه طرف چون تازه عروسم تجربه مهمون داری ندارم 

از طرف دیگه حالم خیلی بد 

بعد اونا میان خونه دیدنی تازه عروس 

شوهرم می گه چون راهشون دور (یه ساعت و نیم)

نمیشه شام دعوت نکنی 

موندم چیکار کنم ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یادت باشه تو زندگی الویت اول خودت و بچت باشید ...به همسرت بگو یه کم صبر کنه تا ویارتون تموم بشه و ماه رمضان دعوت کنید .یا هم عید ...

انقدر از این دوستا واشناها بیان توزندگی و برن و بعد ما بفهمیم چقدر اشتباه کردیم که به خودمون سخت گرفتیم که نگو ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

غذا از بیرون بگیر 

یه هواهر یا خواهرشوهری بیاد پذیرایی کنه که مجبور نشدید کار کنید 

غذا رو به هیچ عنوان قبول نکن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

عروس داشتی برای چی دعوت کنی ، اونم زن بار دار شوهرت جه بی فکر ، ما که تا یکسال رسم نداریم خونه تازه عروس بریم حتی پدر ومادرها نمی رن تا دوسال اول رو ،خودت رو بزن به بی حالی اونا هم نیان چه چتر شدن ملت