2777
2789

چرا من حس میکنم یه جوری جوابش دادی بدش اومده🥲

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه بعضی از پیر ها مدل حرف زدن شون اینه دلشون عین آیینه صافه نمونه اش داریم

خوبه ادم خوشبین باشه 💙

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من اینجور چیزارو همیشه به شوخی میگیرم اخه همیشه به شوخی به کار میبرن اونم وقتی دعوت کرده کلی اصرارم میکنه که دیگه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

رفتار خودتم درست نبوده. صبح گفتی بعد شام میایم هر کسیم بود تدارک شام میدید. بعد که میگه بیاین میگی به ابوالفضل نمیایم؟ چرا باید اینطوری بگی اونم جوابتو داده. یه جور میگی مامانم مارو بزرگ کرده انگار بقیه مامانا بچه هاشونو بزرگ شده از جوب تحویل میگیرن 

خوب من نمیخواستم زحمت بیافته بیشتر فش بده 😂😂😂

الان بیشتر فش میخوری که🤣🤣🤣

رفتار خودتم درست نبوده. صبح گفتی بعد شام میایم هر کسیم بود تدارک شام میدید. بعد که میگه بیاین میگی ب ...

عزیزم ی پیر زن پیر هست که توانایی کار کردن نداره فردا برام حرف در میارن که من امدم خونش خودمو دعوت کردم شام من گفتم فقط بهش سر بزنیم اگر داره شام درست میکنه این کارو نکنه شما هم خوندی متن منو گفتم بعد شام‌میایم نباید شام درست میکرد

عزیزم ی پیر زن پیر هست که توانایی کار کردن نداره فردا برام حرف در میارن که من امدم خونش خودمو دعوت ک ...

گفتی بعد شام ولی ادب حکم میکنه وقتی مهمون اینطور میگه شام بپزی براش و دعوتش کنی مخصوصا که از قبل گفتی. نهایت میگفتی نمیخام زحمت بیفتی خودم میام چیزی درست میکنم یا غذا میارم نیازی به قسم نبود

گفتی بعد شام ولی ادب حکم میکنه وقتی مهمون اینطور میگه شام بپزی براش و دعوتش کنی مخصوصا که از قبل گفت ...

شام چی بپزه آخه مگه آدم میخواد کسی بیبنه باید حتما شام بده میگم پیره گفتم شاید امدیم ی سر بهتون زدیم من شوهرمم خونه‌مادرشوهرم بعد شام‌میریم که شام درست نکنه