2777
2789

اینا بنطرتون چشم زدنه یا حساس شدم.

من سه تا بچه‌کوچیک دارم

یکی اومد خونمون رفت توالت گفت پام‌خبیه خونتون احتیاط نداره ؟این پادری نجس نیست؟

من هم کفتم نه هیچ جا نجس نیست خداروشکر اصلا بچه ها نجس نکردن از زمان پوشک گرفتن شوندتا الان اصلا من هم اصلا نمیذارم جایی نجس بمونه اگر چیزی باشه پاکه پاک...

حداشاهده از فرداش که رفت تا الان که میشه سه هفته تقریبا من سه بار دخترم همون نقظه رو نجس کرده و شستم دخترم سه سالشه من دوسالگی گرفتمش از پوشک از وقتی گرفتمش هم حتی ذره ای نجش نکرد ذره ای الان پشت هم ....

بعد ماشین ظرفشوییمو عوض کردم یه بنده خدایی اومد گفت پودر بده بریزم گفتم نه بدون پودر هم تمیز میکنه ظرف ها تازست گفت نه بابا نمیشه گفتم چرا نیازی نیست ایساد کارش تموم شد رفت دونه دونه نگاه کرد گفت وا چه جالب بعد از اون ماشینم سنسور اب گرم اش خراب شده گفتن تعمیرش بالاس هزینه اش😔

بازم هست ولی همین دو مورد رو بگید

اینا چشمه بنظرتون یا من حساس شدم

ببینید هم میشه گفت چشم زخم از طرف مهمان بوده هم خودتون، چون شما هم خودتون خیلی تعریف کردین از بچه ها یا وسیله خونه. 

در کل برای اینکه از چشم زخم در امان بمونید اسپند دود کنید، صدقه بدید، و ایه و آن یکاد و ۴ بار سوره فلق رو اینجور مواقع بخونید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا سعی کن زیاد توضیح ندی 

خونتون نجسه؟

نه خیالت راحت 

بده پودر بریزم

نه حالا فعلا همینجوری بشور

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

کلا سعی کن زیاد توضیح ندی خونتون نجسه؟نه خیالت راحت بده پودر بریزمنه حالا فعلا همینجوری بشور

بخدا من اصلا اهل تعریف نیستم انقدر از چشم زخم میترسم ولی هم اونی که رفت دسشویی هی گفت مطمینی ؟صد درصد؟که حتی یه نفر دگ هم گفت میکه اره دگ‌عه پاکه...

یا اونم هی میگفت بده پودر بریزم بده و گرنه نخواستم توضیح بدم.

چشم بیشتر دقت میکنم

سر خود من همچین چیزی اومده  گفتم بچم تمیزه تا از دهنم در اومده همون روز کثیف کاری کرده 😵‍💫

شما هم نگو هیچی. نه از بچت تعریف کن نه از زندگیت 

نه از وسیله هات 

دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤

همسر و بچه ها خیلی زود چشم میخورن .بهتره ک آدم جایی تعریفشونو نکنه .برای رفع چشم زخم ،در کنار مواردی ک دوستان ذکر کردن این عمل هم موثره 👈👈👈طبق فرمایش امام رضا (ع) کف دستت را مقابل صورتت قرار بده و سوره حمد و قل هو الله احد و معوذتین را قرائت کن و هر دو کف را به صورتت بکش .