2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طلامو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4954 بازدید | 228 پست
اگه بخای با فکر طلاق بری جلو و مرتب حرص بخوری ،زندگی ب کام خودت و شوهرت زهر میشه عزیزم .... تو با رف ...

از اول حتی نزاشت طلا ها به اسم خودم باشه 

فاکتور ها رو داد دست مادر شوهرم 

عقد نامه رو داد دستم مادر شوهرم 

حتی شناسنامه خودم رو 

هیچ اختیاری از خودم ندارم ؟

به ساده ترین جهاز از طرف اونا راضی شدم 

طلا هم که ناچیز 

شوهرم وام ازدواج خودش رو داد ماشین که به اسم خودش 

نزده اونوقت وام ازدواج منو میخواد !

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه اینکارو کردم پشیمونم....بی عقلی کردم.....غلط کردم....بخدا بعدها کسی یادش نمیاد.....من از سر دلس ...

دقیقااا موافقم باهات منم خیلی کوتاه اومدم 

دیدم اونا مثل من نمیان جلو منم گفتم مثل خودشون بشم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

از جیب خودت میخوان برات ارزش بزارن؟بگو حرف مردم برام مهم نیست مهم خودمم که میدونم شما نخریدین و ارزش ...

همینو بگو 

از جیب خودت میخوان برات ارزش بزارن؟بگو حرف مردم برام مهم نیست مهم خودمم که میدونم شما نخریدین و ارزش ...

نه پاگشا چیزی داد بهم نه سر عقد 

سر عقد واسم انگشتر نشون دادن که اونم خواهر شوهرم 

خریده بود !

من یبار اینکارو کردم پشیمون شدم

گردنبندی ک با کادوهای عقد خریده بودم بردم دادم گفتم عید برام بیارین (عقدو پدر خودم گرفته بود در واقع و هدایا مال خودم بود) 

بعدا دیدم باعث سو استفاده شد خیلی پشیمون شدم برگردم عقب هیچوقت اینکارو نمیکنم 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
من یبار اینکارو کردم پشیمون شدمگردنبندی ک با کادوهای عقد خریده بودم بردم دادم گفتم عید برام بیارین ( ...

آره منم خیلی باهاشون خوب تا کردم اشتباه کردم 

چرا اینقدر کوتاه امدی

نمیدونم واقعا الان میگم چرا واقعا 

خیلی پشیمونم 

نه پاگشا چیزی داد بهم نه سر عقد سر عقد واسم انگشتر نشون دادن که اونم خواهر شوهرم خریده بود !

پس یاد گرفتن از جیب بقیه واسه خودشون ارزش بخرن

اگه بخوای طلا بدی که اونا بدن پس بده خانواده ی خودت روز عروسی بدن بهت که همه بگن چقدر واسه دخترشون ارزش قائل شدن 

منم پشیمونم کاش شرط و شروط زیاد میزاشتم

شرطو شروط چی.....وقتی عقد کردی ،ازدواج کردی شرطو شروط به چه درد میخوره......بخواد بزنه زیرش ..هر روز باید بری دادگاه ،پاسگاه شکایت کنی؟؟!!هر روز باید دعوا کنی که من این شرطو باهات گذاشتمو توهم قبول کردی...ازدواج باید از ریشه درست باشه....طرفت باید عاقل باشه....خانواده دار باشه....همسر براش اولویت اول باشه...

آره منم خیلی باهاشون خوب تا کردم اشتباه کردم

تجربم میگه ت این مسائل هرچی زیاده خواه تر باشی و حرفتو ب کرسی بنشونی عزیزتری و قابل احترام تر مراعات زیادی ارزشتو میاری پایین و طرف شوهر فک میکنن حالا چ خبره

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
از اول حتی نزاشت طلا ها به اسم خودم باشه فاکتور ها رو داد دست مادر شوهرم عقد نامه رو داد دستم مادر ش ...

اینا همشون میان دست خودت ...چون هنوز توحس وحال مجردی بوده ،درک نکرده ک داره متاهل میشه و طبیعی هست ...تو فوری دوست داشتی تا عقد کردین مالک همه چی بشی ولی زمان لازم هست عزیزم ....چون هنوز جوونی این فکرها طبیعیه که داری ...فاکتور و... چه ارزشی داره ک پیش کی باشه..حالا مادر شوهر میخاد با فاکتور چیکار کنه...بعدا که رفتین زیر یه سقف کم کم اوضاع همونی میشه ک میخوای ..