2777
2789
من جای شما باشم یه مدت رهاش میکنم نه زنگ بزن نه کادو بخر و حتی المقدور رفت و آمد نکنما هم نمونه مشاب ...

میگه همینه که هست

شما باید به من خدمت کنید چون مادرم

جالبه خودش هیچ کاری برای پدر و مادرش نکرده 

ولی کوه توقع و انتظاره

خب شاید نیاز اون بچه ها رو ضروری تر میبینند... اینکه تواناییش رو دارند دلیل نمیشه که حتما هر چی ما خ ...

نمیدونم اما بعضی وقت ها با حرفاشون و کارای دیگشونم رنجوندنم ک ب هر چیزی شون فکر میکنم حالم بد میشه 

من اینم اکثرا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید نیاز اون بچه ها رو ضروری تر میبینند... اینکه تواناییش رو دارند دلیل نمیشه که حتما هر چی ما خ ...

آره اما مادر با مادر هم فرق داره یسری واقعا بهترن 

من اینم اکثرا

هیچ وقت باری نبودم براشون تمان کارها و مسئولیت هام رو انجام دادم

در هر صورت اونا هم یه چیزایی ممکنه در بچه های مردم دوست داشته باشن که در تو نیست ولی حق ندارن مقایسه کنن یا ذره ای باعث نمیشه تو از چشمشون بیفتی تو رو همونجور که هستی دوست دارن از قدیم گفتن سنگ باش مادر نباش یعنی مادر اینقدر پای همه چیز بچشه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
در هر صورت اونا هم یه چیزایی ممکنه در بچه های مردم دوست داشته باشن که در تو نیست ولی حق ندارن مقایسه ...

چی بگم پس چرا دل بچه ش رو میشکنه شمام داری منو قضاوت میکنی 

من اینا رو یه شب بهش فکر نکردم بیام بگم رفتار هایی دیدم و شنیدم که دلم شکست 

میدونی یبار یه لباس پوشیده بودم قشنگ بود مامانم برگشت بهم گفت حیف لباس که تن توعه

یبار بهم گفت ایشالا جوون مرگ شی 

و داستان های دیگ ک اگر بخوام بگم حالم بد میشه

شما خیلی تند داری میری و قضاوت میکنی باطن زندگی کسی رو نمیدونین فقط حرف های کلیشه ایی میزنین

من اینم اکثرا