2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاحالا نشنیده بودم یعنی عمدا این رفتارو نشون میدن!

بله عزیزم

کاملا آگاهانه و عامدانه

من ۱۸ ساله ازدواج کردم

فقط سه بار حق داریم در سال برای شام بریم خونه مادرم

اونم اینقدر اخم و تخم میکنه که همون برنج هندی بوگندو کوفت آدم میشه

برای خودش برنج ۱۲۰ تومنی میخری

برای ما هندی ۵۰ تومنی

من که حات تهوع میگیرم ولی مجبوری پیش شوهرم میخورم

نه که نداشته باشه داره خوبم داره

ولی خودخواهه

میگه من نباشم دنیا نباشه 

قطعا تو از توی خونشون خبر نداری

نه بابا چیو دروغ میگن نوه عمه همسرم مامانش شرکت نفتیه اپل وشاسی وبهترین لباس از برندای خارجی توتن پسرشه ازهرچی بهترین پسر اون داره فقط هم از مامان وباباش خودش فقط میره دانشگاه همین

خیلی ها مستقل بودن و دیردم ک پدر و مادرشان هم بهشون پول میدادن

هنر ما آدم ها در اینه که همدیگر رو بپذیرم با همون خصوصیاتی که داریم.... شما مامان بابات رو همونجور که هستن بپذیر همین توقعات آدم ها رو از هم زده میکنه کی گفته وظیفه پدر و مادره؟! تن سالم داری تربیت خوب شدی میتونی از پس خودت بر بیای این بزرگترین لطفی بوده که بهت کردن تا اینکه تو رو وابسته خودشون بار بیارن 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نگیرم تیکه پارم میکنه اینقدر متلک و کنایه میگهغیر روز مادرم وسایل میخرم ولی کو قدر شناسبازم میگه بچه ...

من جای شما باشم یه مدت رهاش میکنم 

نه زنگ بزن نه کادو بخر و حتی المقدور رفت و آمد نکن

ما هم نمونه مشابه مادر شما تو فامیل داریم

بزار به خودش بیاد

نگیرم تیکه پارم میکنه اینقدر متلک و کنایه میگهغیر روز مادرم وسایل میخرم ولی کو قدر شناسبازم میگه بچه ...

خب حالا می‌بینیم مقایسه خیلی بده

هر رفتاری رو در دیگران نمی‌پسندید خودمون انجامش ندیم و مقایسه کردن آدم ها با هم رو کنار بذاریم

هنر ما آدم ها در اینه که همدیگر رو بپذیرم با همون خصوصیاتی که داریم.... شما مامان بابات رو همونجور ک ...

وقتی توانایی ش رو دارن و ب فکر خودشون یا حتی بچه های دیگ شون هستن یا نه یجوری حس تبعیض میده ب ادم

من اینم اکثرا

وقتی توانایی ش رو دارن و ب فکر خودشون یا حتی بچه های دیگ شون هستن یا نه یجوری حس تبعیض میده ب ادم

خب شاید نیاز اون بچه ها رو ضروری تر میبینند... اینکه تواناییش رو دارند دلیل نمیشه که حتما هر چی ما خواستیم انجام بدن حق دارن برای خودشون تصمیم بگیرند گرچه خودم مادرم و قبول ندارم که از عمد خرج کسی نکنند بچه از نفست از جونت از خودت مهمتره نشده برای بچم چیزی بخرم و حس کنم نباید میخریدم یا خرجی براش کنم و بگم نباید میکردم یا وقتی براش گذاشته باشم و بگم نباید وقت میذاشتم بچه همه چیزته

خوش به حال پسرشاونوقت مامان من 😭😭😭😭😭😭😭

آره بخدا مامانه پسرشو رو چشماش گذاشته باباش هم لوازم یدکی داره هرچی پول نقد گیرش میاد میزاره واسه پسرش یهو تو دو سه ماه پنجاه شصت ملیون جمع میشه همش واسه پسرش