کیک_عسلی_غمگین مدیر عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 1057 عنوان بچه ها یعنی چی میگن تهرانیا قراره شهرستانی بشن | مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 67 پست 😐؟ تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫 دیروز | 07:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhuhyuu عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 22 خب مگه شهرستانی فحشه؟ ما به کسی که توی شهر اصفهان و شهر شیراز باشه شهرستانی نمیگیم ولی کسایی که توی ... شما هم تاریخت ضعیفه یه سر بزن اینستا تهرانیای عقده ای رو مشاهده کن
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2704 شما هم تاریخت ضعیفه یه سر بزن اینستا تهرانیای عقده ای رو مشاهده کن چه ربطی به تاریخ داشت؟ حرف حساب و منطقی بهت زدم جواب نداره دیگه. پزشک کوچولو🩺📚
bhuhyuu عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 22 چه ربطی به تاریخ داشت؟ حرف حساب و منطقی بهت زدم جواب نداره دیگه. مگه تهرانیا حرف حسابم سرشون میشه؟
سحرسحرآمیز عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1893 پایتخت معلوم شده از قبل مکران هم نیس اینا بازی سیاست هست هر روز ی جا رو اعلام می کنن بین دوشهر هست پ ... کدوم دو شهر لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤
ابرجس عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3011 کدوم دو شهر مسیولان کشور نمی دونی مال کجان ،مسیولین رده بالا ، ریس قوه قضاییه ،فرمانده هان نیروهای امنیتی ،ریس مجلس ،ریس جمهور قبلی ، وووبقیه
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2704 مگه تهرانیا حرف حسابم سرشون میشه؟ من به شما حرف حساب زدم ولی سرت نشد یه نگاه به حرفام بنداز😂 طرز صحبت کردنت گویای همه چیز هست... پزشک کوچولو🩺📚
سحرسحرآمیز عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1893 مسیولان کشور نمی دونی مال کجان ،مسیولین رده بالا ، ریس قوه قضاییه ،فرمانده هان نیروهای امنیتی ،ریس ... هزار تا مسئول رده بالا هست شما گفتی دوتا لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤
ابرجس عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 3011 هزار تا مسئول رده بالا هست شما گفتی دوتا اصفهان و مشهد گلم رده بالاها همشون برای این دوشهر هستن ،شهر سوم یزد