2777
2789
عنوان

چرا من پول اصلا برام مهم نبودزمان ازدواج😂

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 24 پست

منم پول برام مهم نبود زمان ازدواج

و واقعا الان راضیم خدا یه شوهر انسان و شریف بهم داده که تو کل فامیل اعتبار داره حرفش سنده، چشم پاک و حلال خوره

فوق العاده مهربونه و عاشقمه 

البته الانم پولدار نشدیم اما اصلا برام مهم نیس

پروفایل عکس خودم نیست
خو چیکار کنم با این وضع مملکت نمیشه بچه نیارم به امید اینکه خونه دار بشم ماشین دار بشم بعدش بیارم او ...

بچه آینده میخواد با این شرایط گرونی و این اوضاع اگر سنت کمه بزار کمی برید جلو شرایط خودتون بهتر بشه بعد نفر سوم رو دعوت کن عزیزم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا جلو قانون خدا وایسادن ایه مستقیم قران هست حتی یه ایه داریم خدا به خاطر بچه به شما روزی میده

بله فطعا همینطوره، امااااا روزی که خدا میده فرق داره با انتطارات جامعه. الان بچه ات حق داره انوات کلاس های آموزشی و ... بره. حق داره وسایل خیلی خوب داشته باشه 

وقتی یه جامعه مصرف گرا شدیم یا باید مصرف گرایی رو ببوسیم بذاریم کنار و با قناعت زندگی کنیم که بله خدا روزی میده.

نمیشه هم قناعت نداشته باشی هم منتظر رپزی های روز افزون 

منم همینطوری بودم ،با شوهری کم سن ک مال و ثروت نداشت ولی با خدا بود و اخلاق و شرافت داشت و البته خانواده خوب ازدواج کردم ، به پای کمک پدرشوهر هم ننشستم ، فقط خدا میدونه ک چجوری الان بعد از گذشت شش سال وضعمون الحمدلله چقدر بهتر شده ، بچه هم داریم ک واقعا از قدم خیر اون برکت زندگیمون خیلی بیشتر شده ، همه اینا با توکله و البته کسب روزی حلال ، یه چیزی هم خواهرانه بهت بگم ، حتما سال خمسی داشته باشید و خمستون رو هرچند ناچیز پرداخت کنید ، من انقد برکت ازش دیدم ک حد و حساب نداره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞