2777
2789
عنوان

بیاین بگین بااین شرایط بچه سوم آوردن کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 67 پست
شک نکن تعدادفرزند زیاد نوه های زیاد خودش یعنی انرژی یه مهمونی یا مراسم بگیرید وااای چه حالی میده یه ...

بخاطر همین چیزاست که میخام دوتا دیگه بچه بیارم بخدا از خانواده خلوت و منزوی و افسرده و بدون بچه و ساکت متنفرم چون از اول هممون تو خانواده شلوغ بزرگ شدیم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خارج دولت امکانات رفاهی خوب بوده بچه تا هجده سالگی رایگان درس میخونه اینجا هم اینجوریه ؟یا فقط وام ف ...

چرا ما اینقدر ناشکریم مردم ما پر توقع شدن وگرنه هزینه تحصیل تو مدرسه دولتی مگه چقدره حتما باید غیر انتفاعی درس بخونن؟!!  دکتر و پرفسورو دانشمندامون توی همین مدارس عادی درس خوندن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حالا نمیگم خدای نکرده بچه توهم اینطوری میشه ها ولی داداش خود من بابام خونه ماشین و یه جواز مغا ...

من ک قصدم از بچه فقط اینه من جز خودم و شوهرم و بچم هیچ فامیل و کسیو نداریم 

میگم ماهی یکبار لاقل بچه هامو ببینم زنگ بزنم بچم ی کسی باشه ک دعواش کنه خونش 

شرایط من نرمال نیس خیلی سخته 

انگار با شوهرم دو تا یتییم از پرورشگاه اومدیم هیچکسو نداریم گاهی میگم دلم فقط ی مهمونی میخواد رستورانی میریم تک و تنها یعنی بچم نبود شدید افسردگی می‌گرفتم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
عزیزم ببخشیدا تفکرت مثل افراد روستای پدربزرگ منه که متولد ۱۳۰۸بود قدیما بچه میوردن کسی باشه به کارای ...

اخه من فقط شهر خودم عروسش میکنم که ازم دور نشه تازه دخترمم میشناسم هیچوقت مادرش رو تنها نمیزاره بره دنبال شوهرش یه جای دور 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

چرا ما اینقدر ناشکریم مردم ما پر توقع شدن وگرنه هزینه تحصیل تو مدرسه دولتی مگه چقدره حتما باید غیر ا ...

کشورهای خارجی به خانواده هایی که بچه بیارن هم پول میده هم خونه شما بچه بزایی دولت ی زمین زپرتی ته ناکجا آباد میده که اونم اگه بده

مدرسه دولتی ی مثال بود 

مدارس به بچه ها لبتاب میدن

الان شما باید التماس دلار بکنی بیاد پایین ی لبتاب واسه بچت بخری

ان شاءالله خدا سلامتی بده دوقلوه بهت بده راحت یدفعه بهشون برسی

ان شاالله مممنونم گلم فدات 😍❤️

من ک قصدم از بچه فقط اینه من جز خودم و شوهرم و بچم هیچ فامیل و کسیو نداریم میگم ماهی یکبار لاقل بچه ...

درکل بچه اوردن یه خودخواهی خیلی بزرگه ولی اصلا نباشه هم نمیشه اما صرف اینکه پولداریم بچه زیاد بیاریم هم درست نیست 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

من ک قصدم از بچه فقط اینه من جز خودم و شوهرم و بچم هیچ فامیل و کسیو نداریم میگم ماهی یکبار لاقل بچه ...

دعوتش کنه نوشته دعواش کنه خدا کیبوردم وووو 

فکر کنم هم روستایی پدربزرگ من باشی پس😂

نه اتفاقا یکی از بزرگترین شهرای ایرانیم ولی یکم معتقدیم و دورمون از این چیزای مهاجرت و آزادی و بچه مادر پدرو ول کنه به امون خدا و اینا نیست 

درکل بچه اوردن یه خودخواهی خیلی بزرگه ولی اصلا نباشه هم نمیشه اما صرف اینکه پولداریم بچه زیاد بیاریم ...

واقعا بیشتر از دوتا تو ظرفیتم نمیگنجه اصلا بی دلیله 

برا همین دومی هم شش سال دست دست کردم 

ولی دیگه دوتا بسمه تا قیامتتتت

نه اتفاقا یکی از بزرگترین شهرای ایرانیم ولی یکم معتقدیم و دورمون از این چیزای مهاجرت و آزادی و بچه م ...

پس به مادرم افتخار میکنم که منو تا ابد برده و اسیر و عبید خودش نکرد با اینکه اصالت ترک داره و تهران به دنیا اومده ولی ی زن بسیار روشن فکر و به روزه

چون تفکری متفاوت از شما ساخته برام

پس به مادرم افتخار میکنم که منو تا ابد برده و اسیر و عبید خودش نکرد با اینکه اصالت ترک داره و تهران ...

شما الان دقیقا از کجا انقد مطمئنی بچه های من بزرگ بشن قراره از من فرادی باشن یا مهاجرت کنن یا برن شهر دیگه ؟ من طبق شناخت اطرافم و بچه هام منم بخام مطمئنم خودشون اینکارو نمی‌کنن و مادر پدر رو تنها نمیزارن چه در پیری چه جوونی

واقعا بیشتر از دوتا تو ظرفیتم نمیگنجه اصلا بی دلیله برا همین دومی هم شش سال دست دست کردم ولی دیگه دو ...

منم دومی تو دلمه اونم فقط بخاطر این اوردم که دختر دار نمیشدم اصلا انگار یه چیز زندگیم کم بود بچه اولمم 15سالگی دنیا اوردم یکسره مامانم نگهش میداشت اصلا انگار مادری نکردم براش اون حس مادری رو دوست داشتم تجربه کنم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر