2777
2789
عنوان

بیاین بگین بااین شرایط بچه سوم آوردن کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 67 پست
منم دومی تو دلمه اونم فقط بخاطر این اوردم که دختر دار نمیشدم اصلا انگار یه چیز زندگیم کم بود بچه اول ...

علایمت چی بود سر دخترت ؟؟؟منم دومی ب نیست دختر اقدام کردم علایمم خیلی شدیده سر پسرم خیلی فرق داشتم خیلی راحت بود این واقعا سخته 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
شما الان دقیقا از کجا انقد مطمئنی بچه های من بزرگ بشن قراره از من فرادی باشن یا مهاجرت کنن یا برن شه ...

عزیزم برده زر خریدتن یا سفته باید بدن چون بزرگشون میکنی؟درک داری آینده بچته شاید متفاوت رقم بخوره 

نمیتونی پر پروازش بچینی؟

خواست دکتر بشه رفت شهر دیگه اینش ی مثاله

قرار نیست شهر خودش فقط بمونه که 

جهان بینی شما کوچیکه

یکم بیشتر کتاب بخون رو رشد شخصیت کار کن جای اینکه اون پول بدی به سونوی بارداری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم کلا اطراف ما هیچکس برا دختر خونه نمیده دختر فقط جهاز و سیسمونی برا پسر خونه و جهاز و اگر وضعشو ...

شما سنت شکنی کن 

متوجه هستم دختر هم هزینه های خودش رو داره اصلا شاید تا ۲۰ سال آینده برای جهیزیه دخترت مجبور بسی نصف یه خونه هزینه کنی 

عزیزم برده زر خریدتن یا سفته باید بدن چون بزرگشون میکنی؟درک داری آینده بچته شاید متفاوت رقم بخوره نم ...

برو بابا دنیای ما خیلی باهم فرق داره شما اصلا نمیفهمی حرف منو خداحافظ

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

کشورهای خارجی به خانواده هایی که بچه بیارن هم پول میده هم خونه شما بچه بزایی دولت ی زمین زپرتی ته نا ...

بالاخره هر کشوری مشکلات خودش رو داره الان تازه بعضی از بلاگرهایی که رفتن کشورهای اروپایی و امریکا میگن زندگی اینور خیلی سخته بیشتر پولی که درمیاریم بابت مالیات میره و تا اخر عمر باید قسط بدیم و...  دوست همسرم تا ایران بود همیشه تحت تاثیر فضای مجازی از ایران بدمیگفت همیشه ارزو داشت از ایران بره و درآخر هم همه ی زندگیش رو فروخت و رفت برلین  حالا یه وقتایی با همسرم تماس تصویری میگیره تو خونه ی چوبی زندگی میکنن و میگه از وقتی رفته هنوز نتونسته یه دل سیر غذا بخوره با اینکه زن و مرد هردوکار میکنن  حالا سرمایش و گرمایششون رو نمیگم  و خیلی چیزهای دیگه 

راسته میگن دهاتی هرکاریش کنن دهاتیهحیف وقتی که برات گذاشتمکلت پوکه جای عقل نمیدونم چی توشه بخدا

دهاتی تویی و هفت جد و آبادت هی هیچی نمیگم ببند گاله رو دختره بی ادب بی شخصیت کثیف اصلا بتونه کسی بچه بیارم یانه تو چرا انقد میسوزی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه