2777
2789
عنوان

بیاین بگین بااین شرایط بچه سوم آوردن کار درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 67 پست
اتفاقا مادرهایی که بچه زیاد دارن از همه لحاظی سالمتر هستن

مطمئنید؟والا خواهر شوهرم سه تا زاییده کم خونی مفرط داره

من ندیدم سلامت کامل بعد سه تا سزارین

دندوناشم بنده خدا خیلیاش مشکل پیدا کرده

به نظرم هیچ ایرادی‌نداره سومین بیاری بالاخره دوست داری خانواده رد گسترش بدی خیلیم خوبه 

اما به نظرم واسه عصای پیری نیار انتظاری از بچه ات نداشته باش به جاش یکم پول پس انداز کن واسه پیریات

بعدشم تبعیض بین دختر و پسرت واسه خونه فک نمیکنی اشتباه باشه 

نسل قدیم تفکر غلطی داشتن بیا ما بهتر فکر کنیم 

بازم نظر شخصیته مالتو دوست داری به هرکی بدی اما یکم بیشتر فک کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بله کار بسیار درستی وخیلی هم درست فکر کردی حتما حتما به سومی وچهارمی هم فکر کن بچه ها تازه که چ ...

وای چقد خوشحال شدم بلاخره یک نفر بود درک کنه و نه دل آدمو خالی نکنه ممنون گلم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

چون پولداری بچه میاری روزی بچه رو خدا تضمین میکنه یا پول تو

اخه تو نی نی سایت همش میگن مردم بچه میارن میگن خدا روزیشو میده و معتقدن ازاین حرفا نیست باید خودت دستت به دهنت برسه تا بچه فردا هزار تا حسرت تو زندگیش نکشه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

وا مادر پدر انقد زحمت بچه هارو کشیدن پیری آدم درمونده میشه مگه دست خوده ادمه مریض نشه و سالم بمونه ا ...

بله عزیزم دست خود آدمه

با ورزش و سالم خوری و خیلی کارا میشه جلوی بیماریها رو گرفت 

پدر مادر وظیفشه و زحمت بچه رو میکشه چون خودش خواسته بچه ...دلیل نمیشه بچه رو وادار به موندن مثلا پیش خودمون کنیم برای پیریمون شاید سه تاشون خواستن مهاجرت کنن میگیری میزنیشون؟یا پول نمیدی بهشون؟

مطمئنید؟والا خواهر شوهرم سه تا زاییده کم خونی مفرط دارهمن ندیدم سلامت کامل بعد سه تا سزاریندندوناشم ...

بله اون اولا مراقب خودش نبوده شاید وهم اینکه بعضی ها مدلش اینجوریه به تعداد زاییدن ربطی نداره 

عوضش من کلی اطرافم کسای رو دیدم که بچه زیاد دارن  واصلا بهشون نمیاد والحمدلله وماشالله خیلی هم سالم هستن 

اصلا پروسه بارداری خودش باعث میشه بدن از اول بازسازی بشه وکلی بدن جوانتر بشه 

عزیزم اینم نظر منه ولی پولتو نگر دار فردا روزی که پیر شدی خرج دوا درمون و پرستار کن که وبال عروس و د ...

اخه گلم ما که داشته باشیم بچه هم فردا روزی داره مدار نیست مثلا برا پسرم که وظیفمونه خونش از الان فراهمه ماشین هم تا چندسال دیگه براش میخریم دیگه چه فشار اقتصادی میخاد بچه ها داشته باشن بعدم پرستار که صدسال مث بچه خوده آدم نمیشه ۰😔

اخه کلا طرف ما برا دختر فقط جهاز و سیسمونی میدن ...برا پسر باید خونه و جهاز فراهم بشه

قرار نیست یک قانون غلط تا ابد بمونه یکی باید تغییرش بده ازدختر بهتر وجود نداره باید هوای دخترامونو داشته باشید تادراینده زنان شاد وقوی باشن

این حرفش خیلی رو اعصالم رفت

من خودم دوتا بچه دارم تهش نتونم زمین دیگه بخرم ی دونه زمین رو دو طبقه می‌سازم راهارو جدا میکنم 

تو شهر کوچیکی هم هست ناراضی هستند بدن اجاره برن هر جا می‌خوان بمونن اجارشو بردارن 

جهاز و طلا و عروسی هم برا هر دو طرف مساوی 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
ب عنوان ی ابزار نیار بخاطر خودش بیار اونا وظیفه ای ندارن

حتی بخدا بخاطر خودشون هم فکر میکنم دوتان تنها نباشن لااقل چهارتا باشن رفت و آمد کنن همدم و همراز داشته باشن

وای چقد خوشحال شدم بلاخره یک نفر بود درک کنه و نه دل آدمو خالی نکنه ممنون گلم

با این شرایط مالی که گفتی حتما حتما بیار چون بعدها پشیمون میشی من خیلی ادمهای رو دیدم که بچه هاشون بزرگ شدن وپشیمونن 

وا مادر پدر انقد زحمت بچه هارو کشیدن پیری آدم درمونده میشه مگه دست خوده ادمه مریض نشه و سالم بمونه ا ...

نه ی لیوان آب نمیده.چون خودش نخواسته که دنیا بیاد.شمام وظیفه بوده تامینشون کنی.منت نداره