2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیاین از تجربه عروسیتون بگین😌❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 48 پست
بخدا قسم اگ شوهرتو دوس داری و واقعا ادم خوبیه بی اینچیزا اصلا فکر نکن مهم فقط ادم خوبس بخدا🥲اصلانم ...

ناراحت نیستم اما بخدا دوست داشتم ببینم‌لباس عروس چطوریه لذتشو میگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم موی بلوند هم مشکی برای عروس قشنگه من شخصا تیره رو بیشتر دوست دارم

ولی به نظرم اگه موهاتون رنگ تیره هست و میخواین روشنش کنین اول مطمئن شین که به صورت و پوستتون میاد که قبل عروسی فاجعه نشه

سلام عزیزم

کیک واقعا خورده نمیشه میتونی اگر چند طبقه میخواین به صورت ماکت بگیرید یعنی دو طبقه کیک بقیش ماکت، ما ۳ طبقه کیک صبحش ریختیم تو زباله. 

حتما به باغ بگین ما جزئیات برامون مهمه ظرف ها رو میخوایم چک کنیم، دستمال و کارت خوش آمد گویی حتما رو میز ها باشه

کلا خودتون آدم های خیلی سخت گیری نشون بدین

گارسون ها که پذیرایی میکنن لباس هاشون و نحوه برخوردشون مهمه

یه چیزی که خیلی مهمه بگین ما  مهمون از شهر دیگه داریم و نمیخوایم غذا دیر باشه، نهایتا ساعت ۱۱ میخوایم شام بدیم خیلی تاکید کن چون اگه به خودشون بزاری تا ۱ لفتش میدن

موقع رقصیدن حتما با همه که تو پیست هستن برقصید و به همه نگاه کنید و توجه کنید، مثلا داماد با پسرهای فامیل شما اگر نمیشناسه حتما برقصه یا شما با دخترای فامیل اونا حتما برقص با لبخند

یه چیزم بهت بگم تجربه بد من بود ظهر تو آرایشگاه ناهار نخوردم و تا شب دل ضعفه داشتم چون از ۶ صبح رفته ...

حتمااا بهش توجه میکنم بخدا خیلی خوشحال شدم از تجربت

چون میدونی..وقتی خوده ادم مراسم داره یا مراسم کسیه...

اینقدر درگیر حواشی و اینا میشه ک معمولا حتی چیزای کوچیک ک برا مخصوصا عروس دردسر میشرو یادش میره

براهمین واقعا سعی دارم اینارو بدونم ک کلافه نشم تو مراسم و از دست خودم شاکی شم ک چرا اینجور چیزی برا ندونم کاریم سرم اومد...مرسیییی

اره من از همه همینطور شنیدمولی خب از ی طرف همسرم خیلی دوس داره رنگ کنم موهاموو خودمم خیلی دوس دارم ت ...

میتونی موهاتو قهوه ای کنی و خیلی کم توش لایت بزنی . هم تغییر کردی هم خیلی زرد عقدی نمیشه

کلا لبخند و گرم بودن شما دو تا خیلی مهمه اصلا نزارید مهمون ها متوجه خستگیتون بشن،گیفت و کارت عروسی خوب چیزی هست که هزینه زیادی نداره ولی یادگاری هست ولی به چشم میاد یه مدل خوبش و انتخاب کنید

حتما حتما به گروه فیلم بردار بگین ما میخوایم همه چیز طبیعی باشه و هیچ صحنه ای رو دو بار نگیره بگو اصلا این نباشه که معطل بشیم که حالا ده بار بخوایم از ماشین پیاده شیم بگو طبیعی هر چی بود فیلم بگیره و اصلا باهاتون صحبت نکنه،

کلا تا اونجایی که میتونی چونه بزن چون همشون گرون میگیرن و تا اونجایی که میتونی یه مبلغی بگو بعد مراسم تسویه میکنم حسن انجام کار

موهات برای شب عروسی روشن نکن بزاربعداز عروسی برای پاتختی روشن کن اگردوست داری مهمون زیاد دعوت نکن فق ...

مرسییییی مرسییی از تجربه قشنگ و با ارزشت تک ب تکشون برام مهم بودن خیلیییی ممنونم عزیزم

اگه من برگردم به عقب حتما لباس عروسم رو میدم خیاط یه مدل که دوست دارم برام بدوزه چون قیمتش کم تر از اجاره درمیاد و بعد می‌فروشی

اگر مدل خاصی هست که خوشت میاد مثلا تو پینترست دیدی ببر خیاطی خوب  ببین چند میگیره بدوزه اگر ارزش داره اینکارو کنه

مرسییییی مرسییی از تجربه قشنگ و با ارزشت تک ب تکشون برام مهم بودن خیلیییی ممنونم عزیزم

قابلی نداشت خوشبخت بشی عزیزم 😍

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
ناراحت نیستم اما بخدا دوست داشتم ببینم‌لباس عروس چطوریه لذتشو میگم

اره واقعا ناراحت کنندس ببخشید توروخدا بااین تاپیکم حسابی ناراحتت کردم... میتونم بپرسم چرا عروسی نگرفتین..

در مورد ارایش و مو کارای جدید نکن مثلا من یهو موهام و رنگ کرد خیلی پشیمونم هرچی ساده تر باشه بهتره چیزی که ده سال بعد ببینی دلتو نزنه

به نظر من عکس سرمجلسی نگیرید چون یه قاب بزرگ هست که معلوم نیست بعدا بخواید تو خونه بزنید یا نه میتونید بعدا سر فرصت یه عکسی که خودتون بیشتر دوست دارید ببرید چاپ کنید

معمولا به عکاسی با مهمون ها اهمیت نمیدن ولی من خودم واقعا دوست دارم با همه مهمونا عکس داشته باشم، موقعی که یه عده میخوان خداحافظی کنن و زودتر برن بگین به عکاس که لطفا عکس بگیرین از ما و این خانواده

به نظرم پیش غذا آیتم زیادی هست و غذاهای اصلی خورده نمیشه ولی شربت و قهوه و چای داشته باشید

سرویس طلای عروسی یه چیزی انتخاب کنید که بعدا هم با لباس های دیگه و تو مراسم های دیگه بتونی استفاده کنی

شب عروسی ممکنه احساسات مختلفی تجربه کنید، این که میگن این شب قشنگ ترین هست و فلان واقعا اینجور نیست، بعدها که بهش فکر می‌کنید خیلی قشنگه ولی ممکنه اصلا اون شب دلت گرفته باشه یا غمگین باشی یا هر حس دیگه،  استرس نگیرید که این چه کاری بود که کردم خیلی طبیعیه یه تغییر بزرگ هست و آدم ممکنه با تغییرات حس خوبی نداشته باشه بعد یه مدت به زندگی جدید علاقه مند میشی و اوکی میشی

سلام عزیزمکیک واقعا خورده نمیشه میتونی اگر چند طبقه میخواین به صورت ماکت بگیرید یعنی دو طبقه کیک بقی ...

یعنی اگه بگم روحمم خبر نداشت بابت اینجور چیزایی ک احتمالش هست اتفاق بیفته باورتون میشه؟

نمیدونم چیجوری تشکر کنم اره عزیزم حتما پیگیریش میکنم مرسیییی ک بهم گفتی