در مورد ارایش و مو کارای جدید نکن مثلا من یهو موهام و رنگ کرد خیلی پشیمونم هرچی ساده تر باشه بهتره چیزی که ده سال بعد ببینی دلتو نزنه
به نظر من عکس سرمجلسی نگیرید چون یه قاب بزرگ هست که معلوم نیست بعدا بخواید تو خونه بزنید یا نه میتونید بعدا سر فرصت یه عکسی که خودتون بیشتر دوست دارید ببرید چاپ کنید
معمولا به عکاسی با مهمون ها اهمیت نمیدن ولی من خودم واقعا دوست دارم با همه مهمونا عکس داشته باشم، موقعی که یه عده میخوان خداحافظی کنن و زودتر برن بگین به عکاس که لطفا عکس بگیرین از ما و این خانواده
به نظرم پیش غذا آیتم زیادی هست و غذاهای اصلی خورده نمیشه ولی شربت و قهوه و چای داشته باشید
سرویس طلای عروسی یه چیزی انتخاب کنید که بعدا هم با لباس های دیگه و تو مراسم های دیگه بتونی استفاده کنی
شب عروسی ممکنه احساسات مختلفی تجربه کنید، این که میگن این شب قشنگ ترین هست و فلان واقعا اینجور نیست، بعدها که بهش فکر میکنید خیلی قشنگه ولی ممکنه اصلا اون شب دلت گرفته باشه یا غمگین باشی یا هر حس دیگه، استرس نگیرید که این چه کاری بود که کردم خیلی طبیعیه یه تغییر بزرگ هست و آدم ممکنه با تغییرات حس خوبی نداشته باشه بعد یه مدت به زندگی جدید علاقه مند میشی و اوکی میشی