2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5802 بازدید | 245 پست
چی بفرستی

یه کاربری عصری ازم خواست از کل پبجش عکس بگیرم ببینه عکس خودشم هست یا نه، میگم اگه میخوای برات میفرستم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دوست عزیز برو توی لینک هایی که بهت دادم پاکش میکنن 

برای تینکه ببینی عکستو کجاها گذاشتن توی اینجا اپلود کن خودش میگرده پیدا میکنه میگه توی اینجاها این عکس ات هست

https://pimeyes.com/en/blog/image-search-with-pimeyes-how-to-reverse-image-search

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزار بار تو هزار تا تاپیک ابن موضوع رو گفتم برای هیچ کس مهم نبود 

حالا برو بدو بدو کن واسه شکایت کردن و پلیس فتا و....

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

کاملا درسته حالا چیکار کنم😭😭😭😭خدایا چه غلطی کردم

فقط تو نیستی کاربر. های سایت خیلی ها بودن

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یه کاربری عصری ازم خواست از کل پبجش عکس بگیرم ببینه عکس خودشم هست یا نه، میگم اگه میخوای برات میفرست ...

اره همین جا درخ بده قبول میکنم بفرست

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

خواهش میکنم مال منو نگا کن من دیگه دازم از استرس میمیرم بخدا مریضم خدا میدونه چه حالی دارم الان خواه ...

به خدا آنفالوش کردم اعصابم رو میزیخت بهم 

صبر کن با پیج داداشم درخواست بدم باز کرد بهت میگم

من چی لباسم سبز هست یه جا رژ صورتی یه جا هم رژ قرمز موهام دست گذاشتم

لباس سبز زیاد هست آخه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دوست عزیز برو توی لینک هایی که بهت دادم پاکش میکنن برای تینکه ببینی عکستو کجاها گذاشتن توی اینجا اپل ...

میگه منطقه پشیبانی نمیشود بعد از اینکه عکسو اپلود کردم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋