2777
2789
عنوان

آقایونی که جدا شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 83 پست
حال ندارم برم بگردم چرا جدا شدید تو ی خط بگو

تو اون تاپیک که گفتین به نظر من تنها باشید همیشه سمت ازدواج نرید

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

تو اون تاپیک که گفتین به نظر من تنها باشید همیشه سمت ازدواج نرید

من خودم بعد از انتظار طولانی ب عشقم رسیدم و نامزد کردم پسرم

من نگفتم مجرد بمونید 

گفتم اگه کیس خوب نبود بمونید

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه فکری برا بعد جدایی کن اینقدر ک دوسش داری

ازش خیلی زده شدم ها طوری حتی حاضر نیستم باور کنم همسرمه 

ولی نمیدونم چرا دلم میخواد تو بغلش گریه کنم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من خودم بعد از انتظار طولانی ب عشقم رسیدم و نامزد کردم پسرممن نگفتم مجرد بمونید گفتم اگه کیس خوب نبو ...

من که می خوام تنها باشم اصلن اعتماد ندارم شکاکم به تاپیک آخرم مراجعه کنید نظر بدید

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

ازش خیلی زده شدم ها طوری حتی حاضر نیستم باور کنم همسرمه ولی نمیدونم چرا دلم میخواد تو بغلش گریه کنم

دوسش داری معلومه خیلییی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
به نظر خودت این کار درسته؟ به نظرت چه فکری میکنه یا چه حرفی میزنه بعدا درباره این گریه

نمیدونم شاید فر کنه از دلشکستگی هست 

عزیزم تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن مادر شوهرت از حرصش ی چیزی گفته اصلا اهمیت نده 

دوم چرا میخوای بغلش کنی هنوزم دوسش داری؟؟

مستقیم بهش بگو 

و اگه نمیخوای برگردی بغلش نکن چ کاریه فقط خودتو عذاب میدی

بنظرم مردا زیاد این احساسات واسشون مهم نیس 

حس کردم شوهرت خیلیم تحت تاثیر مادرشه

بهترینها واست اتفاق بیوفته ایشالا اگه به صلاحته باز قسمت هم بشین و از طلاق منصرف شید

از کجا معلومه شایدم وابسته ام ها؟

اسمش دوست داشتنه 

دیگه نمیدونم وابستگیه

یادلت براش میسوزه.....

ولی مهم اینه خیلی دوسش داری

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
عزیزم تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن مادر شوهرت از حرصش ی چیزی گفته اصلا اهمیت نده دوم چرا میخوای بغلش ...

نه اتفاقا وقتی مادرش کلی حرف زشت زد به زور داشت جلوشو می‌گرفت 

مرسی عزیزم بنظرت فردا چیا بهش بگم صحبت آخره

بنظرم اصلا خودتو کوچک نکن اتفاقا با مردا هرچی سرد تر رفتار کنی بیشتر جذبت میشن جوری رفتار کن ک انگار دیگه هیچی برات هم نیست اصلا خودتو ضعیف نشون نده و از فردا ب بعد جوری رفتار کن ک اصن انگار هیچوقت تو زندگیت وجود نداشته قولت میدم مثل خر پشیمون میشه درسته ک نمیخوای دیگه چیزی درست بشه ولی اون حس پشیمون شدنش خیلی لذت بخشه نمیگم همین فردا پشیمون میشه ن یکسال دو سال بگذره می‌فهمه چیو از دست داده . اگه فردا رفتی بغلش کردی خودتو کوچک کردی میگه ببین من چقدر خفنم ک این داره اینجوری برا من خودشو ب درو دیوار میزنه . یادت نره اونی ک همه جوره میخواست این رابطه درست کنه تو بودی و اون هیچ تلاشی نکرد پس دلیلی ندارد اینقدر خودتو بخاطر ی آدم بیشعور ک هیچی از عشق و عاشقی حالیش نیست عذاب بدی