2777
2789

به همسرتون گفتید مشکل دارید.....عکس العملش چی بود....واینکه باردار نشدن رو همش به روتون میارا

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

اره گفتم

مینور هم بودم و گفتم

هیچ واکنشی نشون نداد

رقتیم دکتر 

دارو خوردم ۸ماه 

بعدش اقدام کردم و باردار شدم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنبلی که  مشکل خاصی نیست  خیلیا  با تنبلی حامله  میشن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دخترم وتنبلی تخمدان دارم 

تازه اینطورشدم تقریبا ۸ماه میشه

چندتادکتررفتم داروهای متفاوت واکثرا ضربارداری میدادن که برام نساخت افسردم کرد

اخرسررفتم پیش یه دکتردیگه خیلی تعرفش میکنن اکثرمراجع هاش میگن که ناباروربودن باداروهاش باردارشدن سرودست میشکنن براش 

اونقدکه شلوغه مطبش

اره خبر داره..یسال دکتر و امپول قرص تا باردار شدم...بعدم یسال با قرص جلوگیری باز باردار شدم...

حتما برا شما شدید نبود زود باردار شدی 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
حتما برا شما شدید نبود زود باردار شدی

شدید بود..بس ک امپول و قرص خوردم مردم...بعد ی مدت گفتم نه امپول میزنم ن قرص میخورم ..خدا بخاد میده نخاد نمیده..

بعد 3ماه بدون قرص و امپول باردارشپم

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..
اره گفتممینور هم بودم و گفتمهیچ واکنشی نشون ندادرقتیم دکتر دارو خوردم ۸ماه بعدش اقدام کردم و باردار ...

عزیزم برا شما شدید نبود 

شدید بود..بس ک امپول و قرص خوردم مردم...بعد ی مدت گفتم نه امپول میزنم ن قرص میخورم ..خدا بخاد میده ن ...

عزیزم منم تنبلی شدید دارم 

من pco ام پریودم نمیشم بدون دارو نه هیچی نمیگه خداروشکر باشعوره خودش برا دکتر همراهیم میکنه

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
من دخترم وتنبلی تخمدان دارم تازه اینطورشدم تقریبا ۸ماه میشهچندتادکتررفتم داروهای متفاوت واکثرا ضربار ...

دکتر میردامادی؟

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
من pco ام پریودم نمیشم بدون دارو نه هیچی نمیگه خداروشکر باشعوره خودش برا دکتر همراهیم میکنه

نی نی داری