2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمک کنید بهم خیلی میترسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 51 پست

وایی نه تروخدا توجه نکن 

اولا که همه مشکلات ریز و درشت دارن زندگی هیچکی بی غم نیست 

ولی آدمای راضی و خوشبخت اصولا جار نمیزنن که چشم نخورن 

اوناییم که همش گله میکنن باور کن زندگیشون فقط بدبختی نبوده اینا فقط بدیاشو میبینن

هیچکی از شبای عاشقانه ی که باهم داشتن حرف نمیزنه

به نظر خودت مسخره نیست سره همچین چیزی زندگیت خراب بشه وقتی خیلی میای دنبال اینجور چیزا و به خودت احس ...

من کلا آدم منفی نگری هستم و خیلیم استرسی هستم .

بنده خدا نامزدم و هم مشاور رفتیم تایید کرده . هم تحقیق ک رفتیم خوب بوده . من الان چند ماهه باهاش در ارتباطم خودمم خوشم میاد ازش . بزرگترا تاییدش میکنن ولی من تا اینجور چیزا رو میبینم بهم میریزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا آدم منفی نگری هستم و خیلیم استرسی هستم . بنده خدا نامزدم و هم مشاور رفتیم تایید کرده . هم تحق ...

دیگه نیا دنبال این چیزا اهمیت نده سعی کن اتفاقا از دوران نامزدیت لذت ببری خوش بگذرونی

اگه پسر خوبيه چرا ميترسي ب حرف همه گوش نكن همه ك مثل هم نيستن عزيزم

خیلی خوبه هم خودم خوشم میاد ازش هم مشاور رفتیم چند جلسه چندین تست دادیم دکتر تایید کرده بزرگترا تایید میکنن .

ولی من خودم آدم استرسی هستم لا کوچکترین بدی از زندگی متاهلی با خودم میگم نکنه اشتباه کردم 

ببین عزیزم قرار نیست همه به سرنوشت هم دچار شن 

شما ناراحت نباش فقط حواست جمع کن که انتخاب درستی انجام بدی 

بعدم همون قدر زوج هایی هستن باهم مشکل دارن همون قدر هم زوج های خوشبخت هستن 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟
بیخیال بابا مثه اینکه بگی اومدم مدرسه اسم نوشتم، ولی چون همه میگن درس خوندن سخته میترسم و میخام ترک ...

پسرو ک میگم همه تایید میکنن حتی مشاورم رفتیم بنده خداروشکر تایید کرد ولی نمیدونم چرا تا کوچک ترین چیزی از بدی زندگی متاهلی کیشنوم با خودم میگم نکنه اشتباه کردم واقعا میترسم میگم کاش مجرد بودم

من کلا آدم منفی نگری هستم و خیلیم استرسی هستم . بنده خدا نامزدم و هم مشاور رفتیم تایید کرده . هم تحق ...

خب نخون عزیزم مجبوری مگه

سرگرمیای جدیدی پیدا کن 

کتاب ورزش فیلم کم تر تو مجازی باش زندگیت میشه عین عسل بدون ذره ای اضطراب

عزیزم انشالله که خوشبخت میشی ولی درکل ازدواج مثل هندونه سربستس شما سعی کن حسابی طرفت رو بشناسی قبل ا ...

من هم بزرگترام تاییدش میکنن هم دکتر تایید کرده هم خودم ازش خوشم میاد ولی نمیدونم میتونین منو درک کنین یا ن الان ی تاپیک حتی از مسافرتای دو نفره هم چقد گفته بود بده و اینا ولی بنظر من میتونه خیلی قشنگ باشه نمیدونم وقتی اینجور چیزارو میبینم با خودم میگم کاش اصلا زیر بار ی همچین چیزی نمیرفتم

من هم بزرگترام تاییدش میکنن هم دکتر تایید کرده هم خودم ازش خوشم میاد ولی نمیدونم میتونین منو درک کنی ...

گلم بالاخره زندگی تلخی و شیرینی داره اما آدما بیشتر رو تلخیاش و ناراحتی‌هاش زوم میکنن وگرنه لحظه های خوش تو زندگی مشترک کم نیست

برای منی که عاقلانه ازدواج کردم و با همسرم دوست بودیم و میشناختمش خیرمنم وقتی عقد کردیم همه شیفته هم ...

بله عزیزم ازدواج منم ی ازدواج عاقلانه هست ولی با مرور زمان من علاقم بیشتر شد .

الان بعنی همسرتون فقط برای دیگران جذابیت داره ؟ خودتون چی ؟ من قصدم بی ادبی نیست این سوالا واقعا از روی ترس و بی تجربیگیه

یه مدت برو اینستا درست میشی اونجا همه زندگیا عالیه😂

اینستام با جاش شده اینکه ازدواج بدبختیه و باید مهاجرت کنی رمز موفقیت توی مهاجرت کردنه و اینا 💔

میگم برای ایناس ک نیمکت نمیدونم اشتباه کردم یا ن