2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمک کنید بهم خیلی میترسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 51 پست
خیلی ممنونم واقعا نمیدونین این حرفا چقدر حال منو بهتر میکنه ایشالا بهرینا قسمتت بشه عزیزدلم♥️ی سوال ...

از نظر من

اگه مرد تو عاشق تر باشه اون رابطه برندست

اما بله به مرور و کم کم شاید علاقه شما شدید تر بشه

متاهل🧸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه این ک هیچ مشکلی نیست ک اشتباه کحضه . ولی مثلا ی خانومه بودک حتی توی تاپیک از مسافرتای ۲ نفره هم خ ...

ببین منو شوهرم ازدواجمون ازروی علاقه بود البته شوهرم عاشقم شد دوست داداشم بود الان۲۲ساله میگذره مشکلاتم زیاد داشتیم حتی خیانت هم تجربه کردم ولی خب اون دوست داشتن اولیه باعث میشه بتونی ببخشی واز نوشروع کنی 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ببین منو شوهرم ازدواجمون ازروی علاقه بود البته شوهرم عاشقم شد دوست داداشم بود الان۲۲ساله میگذره مشکل ...

بله حرفتون کاملا درسته

ولی نمیدونم چرا وقتی به اینکه دارم ازدواج میکنم فکر میکنم استرس و نگرانی کل وجودمو میگیره شما که مشخصه خداروشکر ی ۲۰ سالی هست ازدواج کردین . بنظرتون برای این استرس و نگرانی باید چیکار کنم تا راحت بشم ازش؟یا اینکه از کجا بفهمم ک انتخابم درسته .

نمیدونم چرا انقد نگران میشم وقتی به ازدواج فکر میکنم اصلا ی استرس بیخودی میگیرتم حتی خودمم نمیدونم دلیل این حالم چیه

من نمیخوام با حرفام شما رو ناراحت کنم یا بگم من اینجوریم و اونجوریم بخدا چون تجربه ندارم میگن اینارو ...

خب عزیزم به نظر من که طرفت خوبه بعضی چیزا از اول مشخصٌه وقتی میدونی طرفت خوبه جواب مثبت بده ،چون شانس یبار در خونه آدمو میرنه