2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تفاهم سنی نداریم ۷۹ سال خیلیه من الان قصد ازدواج ندارم میخوام ادامه تحصیل بدم 🤣

اینطوری ک گفته بودین من زمانی ک هایده فوت شد زمان تموم جنگ زمان خلیج 

باید الان تحصیل تموم شده باشه😂

اینطوری ک گفته بودین من زمانی ک هایده فوت شد زمان تموم جنگ زمان خلیج باید الان تحصیل تموم شده باشه😂

گفتن زگهواره تا گور دانش بجوی 

من الان خیلی بهش اعتقاد دارم😅

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

گفتن ولی اینطوری نیست😂حداقل تا ۳۰ سالگی باید تلاش کرد واسه زندگی خوب

زندگی همش خوبه 

از هرجا شروع کنی بردی 

پس ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ نداره 

مهم اینه که هدف  داشته باشی 

یکی توی ۳۰ سالگی همه چیز داره توی ۴۰ سالگی از دست میده 

ولی باز تلاش میکنه و هدفمند جلو میره توی ۵۰ سالگی بهتر از قبل میشه 

یکی هم میخوره زمین منتظزه بلندش کنن و تا اخر به جایی نمیرسه 

زندگی ادامه داره  و مثل یه رود روان میمونه یجا راکد بشی میشی مرداب 

زندگی همش خوبه از هرجا شروع کنی بردی پس ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ نداره مهم اینه که هدف داشته باشی یکی توی ۳۰ سا ...

درسته منطقیه جناب 

ولی شما در نظر داشته باشین ۲۵ سالگی تا ۴۰ سالگی یکی از بهترین بازه های زمانی هر انسانیه چ بهتر ک این تایمو مشغول کاری ک دوسش داره باشه و ب اهدافش رسیده باشه و لذتشو ببره

درسته منطقیه جناب ولی شما در نظر داشته باشین ۲۵ سالگی تا ۴۰ سالگی یکی از بهترین بازه های زمانی هر ان ...

دل ادم باید جوان باشه 

توی این موقعیت بد اجتماعی و اقتصادی دلت شاد باید باشه و هدفدار باید زندگی کنی 

سن یه عدده ادم تا ۱۰۰ سالگی هم میتونه سر حال و شاد و قدرتمند زندگی کنه 

هیچ وقت توی هیچ سنی و توی هیچ موقعیتی ادم نباید ضعف نشون بده 

دل ادم باید جوان باشه توی این موقعیت بد اجتماعی و اقتصادی دلت شاد باید باشه و هدفدار باید زندگی کنی ...

بله ضعف نباید ک نشون داد ، من کلی میگم که تا ۳۵ سالگی حداقل فرصت داره آدم واسه زندگیش تلاش کنه بقیشو باید لذت ببره از نتیجه تلاشش دیگه شخصی که ۵۰ سالشه تازه وقت کار کردنش نیست سال های بازنشستگی باید باشه

بله ضعف نباید ک نشون داد ، من کلی میگم که تا ۳۵ سالگی حداقل فرصت داره آدم واسه زندگیش تلاش کنه بقیشو ...

واسه من بازنشستگی معنا نداره 

تا روزی که زنده هستم باید تلاش کنم 

از راکد بودن بدم میاد 

بازنشستگی یعنی سم یعنی ادمی که نشسته و راکده 

واسه من بازنشستگی معنا نداره تا روزی که زنده هستم باید تلاش کنم از راکد بودن بدم میاد بازنشستگی یعنی ...

بازنشستگی در ۵۰ سالگی و بشینی نتیجه تلاشتو زندگی کنی 

یعنی عشق نه راکد بودن 

الان دعوا میشه ها😂

بازنشستگی در ۵۰ سالگی و بشینی نتیجه تلاشتو زندگی کنی یعنی عشق نه راکد بودن الان دعوا میشه ها😂

به نطزت من ۵۰ سالم بشه این ۷۹ ساله زندس یا خیر ؟