2777
2789
عنوان

از خودکشی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 43 پست
من خودم خودکشی کردم مثل همونا رفتم ته جهنمم نشونم دادن میدونم عاقبتش چیه

جدی میگی؟؟جهنمو دیدی اون دنیا؟؟با اینحال بازم به خودکشی فکرمیکنی ای داد بیداد خدا چقدر دوست داره حتی بهت هشدار داده که به عذاب ابدی اون دنیا گرفتار نشی اما تو بازم درس نگرفتی گلم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم چرا باز میخوای اشتباهاتو تکرار کنی؟

زندگی فانیتو که دست خودت بوده رو شاید دوست نداشتی 

ولی زندگی ابدیت که دست خودته بهتر نیست اونو قشنگ کنی 

نگران نباش به خدا تموم میشه

روزامون احساس میکنم تو این دو ساله اخیر به طرز وحشت آوری رفته رو دور ×4

خدایی که هشدار داده یه گشایشی باید بده

بیفت تو دامانش تنها راه آرامش توکل به خودشه 

دیدی یه کاری داری میسپری به یه آدم امین دیگه خیالت از انجامش مطمئنه ایمان همینه

بسپر به خودش و خیالتو راحت کن از اینکا حل میکنه

الان بهترین زمانه برا عبادت پاشو وضو بگیر فقط دو رکعت نماز بخون هدیه کن به مادر امام زمان ازش بخواه برات دعا کنه

حتما جوابت میده 

بعدشم من خودم آدم مذهبی نیستم ولی باور کن شهدا خیلی به آدما کمک میکنن 

اگر ازشون بخوای یه زیارت عاشورایی دو رکعت نمازی چیزی براشون بخونی میفتن دنبال کارت حلش میکنن

مخصوصا شهید ابراهیم هادی که خیلی مرده 

فکر کن کاراتو داری به برادرت میسپاری 

خدا به هممون کمک کنه فقط..یا یبار یه مرگ بده

ولی من مرگ زودرس نمیخوام ازش چون هنوز باید آخرتمو درست کنم خیلی کارها هست که انجام ندادم دست خالی نباید رفت ...میدونی دلم یه زندگی آروم وبی دغدغه میخواد همراه با سلامتی ..تا وقتی که محتاج کسی نباشم و مریضی نیاد سراغم زنده باشم اطرافیانمم حالشون خوب باشه همین ..انشالله که خدا مشکلاتتو حل کنه عزیزم یه روزی خوشبخترین دختردنیا بشی

پس خوبه که میدونی.سوالتذاین چرا خدا باهات اینجوری کرد؟ من که نمیدونم چه مشکلی داری فرض کنیم فقیری 

خب خدا نمی خواست تو فقیر باشی خدا تمام دستوراتش در جهت زندگی خوب و راحت واس تو بوده ولی بصورت تکوینی جوری شده که فقیر شدی مثلا اخراجت کردن بی دلیل یا یکی مال ت دزدیه و فقیر شدی 

خب خدا این اشخاص رو که باعث فقر تو شدن عذاب میکنه 

و اونور بخاطر صبرویت بهت اجر میده 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود