2777
2789
عنوان

احساس میکنم یخ ریختن تو شلوارم

142 بازدید | 13 پست

از بس سرده پاهام😆چسپیدم به شوفاژ ولی جوابگو نیست دستام گرم پاهام یخ

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیروئید نداری؟

نمی دونم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

من نشستم رو بخاری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
همه ادما جهان غده تیرویید رو دارن 😂😂برای یه سریا پرکار میشه یه سریا کم کار

منظورم همون بود دیگه  میخواستم بدونم مشکل تیروئید داره یانه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من همیشههه دست و پاهام یخه

ولی از تو همیشه گرممه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

همه ادما جهان غده تیرویید رو دارن 😂😂برای یه سریا پرکار میشه یه سریا کم کار

البته واسه یه سریا نرماله

نه کم کاره نه پر کار

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

اره اتفاقا کف پا که سردع نشونه کم کاری تیروییده

آره خودم تجربشو دارم متاسفانه 

البته واسه یه سریا نرمالهنه کم کاره نه پر کار

اره طیف مشکلات تیروییدی گستردس ممکنه کسی هیچ مشکلی تداشته باشه سالم 

ممکنه کم کاری تیرویید باشه

ممکنه پرکاری تیرویید 

ممکنه موقت باشع

ممکنه دایم که باید انتی تی پی او چک شه اگر مثبت شه تیروییدیت هاشیموتو علت کم کاری هست که یک نوع التهاب مزمن و بیماری خودایمنی

ممکنه پرکاری خودایمنی شه 

ممکنه گواتر شه

ممکنه تیروییدیت تحت حاد شه این نوع acute هست دایم نیست

ممکنه نودلار شه

ممکنه کیست یا نودل سرد یا گرم ایجاد شه

ممکنه درگیر کنسر شه