2777
2789

من برا یه ویروس که گرفتم برای ۲ روز تب زمین و زمان رو بهم دوختم 😑😑

هر روز میرم دکتر ، انقدر دارم میوه میخرم ک رسما خفه شدم 😶

سردم میشه گرمم میشه دما رو باب میلم تنظیم میکنم

ولی فکرش رو میکنم اونایی که دستشون تنگه ، اونایی که زندگی هاشون به سختی میگذره چطور میخوان دوا درمون بشن ، چقدر باید نرن دکتر بخاطر یه هزینه ویزیت😔

یا اون بدبختای مظلوم اون بچها که بی سر پناهن ، اون بچهای کوچولو که دارو نیست ، سقف نیست خونه نیست😞😞

وای خدا چقدر سختههه🥺😣😞

تو این سرما تو این یخ بندون بی امکانات بی هیچ وسیله درمانی و امادگی چقدر سخته😭

الهی خدا کمکشون کنه ، اونایی که خودشون و بچشون ذره ذره اب میشن😭

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت سلامتی بده عزیزم که انقد مهربونی ❤️😭 منم الان یادشون افتادم ناراحت شدم 😭 خدا از روزی من نص ...

از تو که پر مهر و محبت تر نیستم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عجبببب برعکس منی من به پولدارا فک میکنم به سفرای خارجی و اروپایی کا میرن😐😂

خب در مواقع سلامتی ادم همه چی میخواد توقع بالا داره

ولی دو روز ک کارم افتاد ییمارستان واقعا دارم نابود میشم میگم اونا چی میکشن

باز ما یه سرپناه داریم اونا چی

منم همیشه وقتی هوا سرد میشه بارون برف میاد میگم خدایا اونایی که جایی ندارن سقف ندارن چیکار میکنن تو سوز سرما..... 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم همیشه وقتی هوا سرد میشه بارون برف میاد میگم خدایا اونایی که جایی ندارن سقف ندارن چیکار میکنن تو ...

بعضی وقتا یسری هارو میبینم تو سوز سرما میخوابن تو پارک و انقدر مچاله میشن تو خودشون خیلی سخته واقعا

یه روزایی بود خیلی بی پول بودم در حد خریدن دوتا نون هم پول نداشتم میرفتم بیرون با شکم گرسنه به حال کسایی که زباله جمع میکردن و زاغه نشین بودن گریه میکردن آدم وقتی درد میکشه درد بقیه رو راحت تر لمس میکنه وبیشتر زجر میکشه... 

آره واقعا تو این سرما خدا به داد همه بی پناه ها برسه💔

ـــــ🤍ــــــ"

بعضی وقتا یسری هارو میبینم تو سوز سرما میخوابن تو پارک و انقدر مچاله میشن تو خودشون خیلی سخته واقعا

اره منم خیلی دیدم متاسفانه آخر شب ها دم پارک یا گوشه کنار یه پتو پاره میکشن میخوابن .....خدا ان شاالله همه رو کمک کنه هیچ‌ بنده ای گرفتار نباشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یه روزایی بود خیلی بی پول بودم در حد خریدن دوتا نون هم پول نداشتم میرفتم بیرون با شکم گرسنه به حال ک ...

دقیقااا 

چقد شما قشنگ و بهتر از من توضیح دادی این مطلبو

واقعا تو موقعه سختی ادم بهتر درک میکنه

اره منم خیلی دیدم متاسفانه آخر شب ها دم پارک یا گوشه کنار یه پتو پاره میکشن میخوابن .....خدا ان شاال ...

ایشالله

خدا کمک کنه به همه هیج جای دنیا بیمار و بی سر پناه و بی کسنباشه

ایشالله