2777
2789
عنوان

پسری که ی مدت هست ی مدت نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 50 پست
پسری که بخوادت دم به دقیقه خبر می گیره و به ۲ ماه نرسیده میاد خواستگاری بقیش کشکه

آره من خودم اینو قبول دارم اومد خواستگاری هم آخه 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

ولی خب بازم آدم تو ی دغدغه میوفته نمیدونه چی کنه انگار جواب نیستن

مشخصه ک باید کات کنی

پسری ک بخوادت همیشه برات وقت و توجه میزاره

بقیش بهانی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ازش خیلی چیزا یاد گرفتم واقعا راه حل هاش عالیع رایگانم هس ی نگا بنداز

اشتباه ریپ زدی عزیزم والا زیاااد دارم ازین پیجا خیلیی از شیما کاتوزیان و المیرا گرفته تا اووو هم دنبال میکنم ی سریا رو نه ولی شلوغ کنم پیجمو هم میبینم تو اکسپلور

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

مشخصه ک باید کات کنیپسری ک بخوادت همیشه برات وقت و توجه میزارهبقیش بهانی

آخه وقت میزاشت ولی ی سری اتفاقات افتاد بینمون جفتمون سرد شدیم 

ببخشید منظورم اینه پسر خوب هم هست که بمونه

آها پیاماتون گنگه آخه عزیزم 

بله صددرصد

اشتباه ریپ زدی عزیزم والا زیاااد دارم ازین پیجا خیلیی از شیما کاتوزیان و المیرا گرفته تا اووو هم دنب ...

شیما اخه😑

این خانم ک گفتم روانشناسه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

شیما اخه😑این خانم ک گفتم روانشناسه

روانشناس هم دارم مثلا تینا پارسا که خیلی خفنه و یکی دوتا دیگه ولی خب نه واقن اجرا کردم نشده

روانشناس هم دارم مثلا تینا پارسا که خیلی خفنه و یکی دوتا دیگه ولی خب نه واقن اجرا کردم نشده

چی بگم پس برو‌ مشاوره حضوری

منم الان ت همچین وضعیم پسره تایپمه ولی خب هی میاد و‌ میره همیشم میگه دوستت دارم یه سری کاراشو میبینم ...

خود منی توهم

الآن مثلا قرار دیت گذاشتیم برا آخر هفته ولی خب نه دیگه پیام داده چند روزه نه هیچی واقن موندم چی کنم

منم الان ت همچین وضعیم پسره تایپمه ولی خب هی میاد و‌ میره همیشم میگه دوستت دارم یه سری کاراشو میبینم ...

شرایطش هم اوکیه میترسم از دستش بدم ی بار خریت کردم از دستش دادم اومد خواستگاری رسمی و کلییی احترام و وقت گذاشتن خودمو لگد زدم🤦🏻‍♀️

ن ما دیتم رفتیم رابطه هم داشتیم

رابطه جن.سی؟