2777
2789
عنوان

الان کسی حرم هست🥲مشهد نجف کربلا هرجاا

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 19 پست
مشهد انشاللهخونه ...اونجاست اسم نمیبرم دیگه چیکاره هستن ولی اقوام خیلی نزدیکمه😅

میشه ازتون خواهش کنم از بر منم وقتی وارد حرم شدین به بابارضا بگین...

سلام بابارضا جونم

دفعه قبلی ك پیشت بودم خودت اینجوری رقم زدی برام...خودت تا اینجا ساختیش...من تو حرمت خطا میکردم ولی تو خیلی پدری میکنی و کردی...

بازم برام پدری کن...بازم برام بزرگی کن...من باهات خیلی راحتم اقای من...خیلی دلیم باهات...دستمو گرفتی...رهاش نکن..منو ب مقصد برسون خودت دستمو بزار تو دستش... اینبار خطا نکرده دستشو بگیرم بیام جلو ضریحت...اینجوریه ك دلم ارومه و مطمئنم هوامو داری...بیام زیر سایه‌وجودت بهش بپیوندم...خودت پسرتو برام پر خیر صلاح کن و قسمتم کن...

من دلداده‌ی ساداتم..ازم رو برنگردون...

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم

لطف کردی...مچکرم ازتون..

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
🍃🎀نگاه خدا بدرقه راهت انشالله خیره

انشالله.. مرسی از دعاتون..