2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خواستم وصل کنم دیگه عجله ای منو بردن زایشگاه گفتن دیگه وقت اینا نبست ولی بعد زایمان حتی درد پریودی هم نداشتم هیچ دردی 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

چی هست؟

مثل همون سرم میمونه 

یه پمپی هست توش دارو هسش مثل سرم وصل میکنی به دست بعد هر بار درد داشتی پمپ رو فشار میدی و مسکن و داروهایی که داخلش هست وارد خون میشه و دردتو کمتر میکنه

...🥀🍂

ما نمیدونم چیا داره که دکتر بیهوشی بر اساس شرایط بیمار خودش ترکیب میکنه و میزنه 

بعدا توی پرونده نوشته که چیا داشته با چه دوزی 

بله عالی بود برای سزارین واقعا راضی بودم فقط یکم دست و پا گیره 

من چون بیهوشی بودم برای زایمان بعدش خوابم نمیومد کلا بیدار بودم نمیدونم خواب اور داشته یا نه 

من به هرکی میرسم توصیه میکنم برای هر عملی درخواست کنه حتما 

سرگیجه و منگیعدم تعادل

اینا عوارض پمپ درد نیست عوارض بیحسی از کمره...بعد سزارین تا شب نباید سرت رو تکون بدی یا زیاد حرف بزنی وگرنه یرگیجه و تهوع میاره

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

به هر بدنی جواب نمیده رو بعضیا تاثیر نداره و برای بعضیا خیلی عالیه . توش مسکن هست اسم مسکن هاش گوگل ...

دقیقا همین حرفو توی بیمارستان یکی از کارکنانش بهم گفته بود ولی خداروشکر من راضی بودم