2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه واقعیش نمیگم ترجیح نمیدم دلیل از هم پاشیدن زندگی یه نفر بشم

به هرحال مسئله یه خانوادست 

تو اون خونواده بچه هایی هم هستن که متضرر میشن

دوستندارم پشتم آه بکشن بگن بر مسببش لعنت

البته اگر اون زندگی قراره از هم بپاشه میپاشه قطعا

ولی  ترجیح نمیدم کوچک ترین دخالتی داشته باشم توش 

زنش چیکار کرد؟

دادو بیداد ک ن تو کرم داری شوهرمن اینجوری نیست حالا کل فامیل شوهرشو میشناختن بابام اومد دهن زنشو جمع کرد زنه شروع کرد شوهرشو نفرین کردن و رفتن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اگه بخوای به زنش بگی صدایی فیلمی چیزی باید داشته باشی چون بعید میدونم ققبول کنه

اره دقیقا اتفاقا زناشون میدونن شوهرشون چ کثافتایی ان ولی انقدر طرفداری میکنن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

نه پیشنهاد یه هرزه برام‌مهمه نه زندگیش چون قطعا کسی که آشغاله بالاخره زباله دونیش یه جا لو میره

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اخرش قبول کرد حرفتو یا نه بدتر چسبید به شوهرش؟

باهم زندگی میکنن مرده رفت ی زن دیگ صیغه کرد اینو کلا ول کرد اینم جایی نداشت موند پیش بچه هاش 

زن صیغه ای مرده رو ول کرد الان پیر شده برگشته روستا مرده تنها زنه هم پیش بچه هاش شهره طلاق نگرفتن ولی جدان

نه پیشنهاد یه هرزه برام‌مهمه نه زندگیش چون قطعا کسی که آشغاله بالاخره زباله دونیش یه جا لو میره

وقتی بیشتر دخترا نمیگن

خیلی سخت لو میره

مثلا فکر کن به ۵۰ نفر پیشنهاد میده اونام هیچکدوم نمیگن